Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Egy történetet készülök írni!...

Egy történetet készülök írni! Elolvasnátok egy ilyen könyvet? (többi lent)

Figyelt kérdés

Na próbálom megfogalmazni a gondolataimat:

Van az emberi világ, ahol mi élünk. De van egy másik világ is ahol varázslók stb. élnek, és ott háború folyik. A főszereplő (varázsló) nagy bajba kerül, mert a sötét oldal őt üldözi, hogy megtudják tőle, hol van az a nagy erejű dolog, amit keresnek. De a főszereplő, akit üldöznek, felfedezi az emberek világát és ott próbál elrejtőzni a háború elől, s nem akarja, hogy megtudják az emberek, hogy ő nem olyan mint, ők. Barátokat talál, és éli az életet. De később, valaki elárulja őt, és a háború átfolyik az emberek világába...

Köszi, hogy elolvastátok! Előre is köszönöm a válaszokat! :)

#könyv #történet #elolvasnátok?
2014. márc. 8. 09:49
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:

Nagyon jó ötlet! ;)

Nekem jöhet!

2014. márc. 8. 12:47
 2/26 A kérdező kommentje:
Ohh... Még nem kezdtem el írni. Akkor kezdem el amikor valakinek tetszik. Szóval most! Am leveleznél velem privin?
2014. márc. 8. 13:09
 3/26 anonim ***** válasza:
Szerintem hasonlít a Narniára, különben nem rossz.
2014. márc. 8. 16:10
 4/26 A kérdező kommentje:
Nem loptam, mert nem ismerem. :)
2014. márc. 8. 16:12
 5/26 anonim ***** válasza:

(1. vagyok)

Ha hasonlít a Narniához akkor lehet hogy nekem azért tetszik, de szerintem nem hasonlít. :D

Am ajánlom! ;) Nézd majd meg! :D

Az én történetem meg a tesóm szerint hasonlít az Éhezők viadalára, pedig azt meg én nem láttam, pedig meg akarom nézni *-* :D

2014. márc. 8. 16:55
 6/26 A kérdező kommentje:
Akkor azért törtem eddig a fejemen a történetemet, hogy hasonlítson egy másikhoz? :( Azért remélem nem nagyon hasonlít! :)
2014. márc. 8. 18:34
 7/26 anonim ***** válasza:

(1. Vagyok)

Nem hiszem! Hiszen minden történetben van egy kis koppintás, de nem észrevehető, és szerintem nem hasonlít a Narniáhooz^^

2014. márc. 8. 20:31
 8/26 z. f. ***** válasza:
miért nem adja nekik oda azt az erős valamit? és miért menekül a főhős a háborúból? félti az életét? vagy gyáva? vagy valami nagyobb jó cél érdekében életben kell maradnia?
2014. márc. 9. 08:05
 9/26 anonim ***** válasza:
sok a megválaszolatlan kérdés, ráadásul eléggé sablonos ez a történet-ötlet.
2014. márc. 9. 08:12
 10/26 A kérdező kommentje:
Igen, úgy is mondhatjuk, hogy gyáva. Ó, és elnézést, az a dolog már a gonosz markában van, csak éppen azt úgy csinálták, hogy ne tudja az égvilágon bárki használni. Azért menekül a főszereplő, mert fél, hogy kiszedik belőle a titkát, és nem akarja, hogy miatta haljanak meg ezrek... Szóval valahogy úgy: gyáva
2014. márc. 9. 08:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!