Egy történetet készülök írni! Elolvasnátok egy ilyen könyvet? (többi lent)
Figyelt kérdés
Na próbálom megfogalmazni a gondolataimat:
Van az emberi világ, ahol mi élünk. De van egy másik világ is ahol varázslók stb. élnek, és ott háború folyik. A főszereplő (varázsló) nagy bajba kerül, mert a sötét oldal őt üldözi, hogy megtudják tőle, hol van az a nagy erejű dolog, amit keresnek. De a főszereplő, akit üldöznek, felfedezi az emberek világát és ott próbál elrejtőzni a háború elől, s nem akarja, hogy megtudják az emberek, hogy ő nem olyan mint, ők. Barátokat talál, és éli az életet. De később, valaki elárulja őt, és a háború átfolyik az emberek világába...
Köszi, hogy elolvastátok! Előre is köszönöm a válaszokat! :)
2014. márc. 8. 09:49
21/26 anonim válasza:
Hellllló nekem is jöhet :D Érdekes lehet ^^
22/26 A kérdező kommentje:
Aki elszeretné kezdeni olvasni, vagy folytatni szeretné, akkor tessék: [link]
2014. ápr. 13. 14:10
23/26 anonim válasza:
jól hangzik! sok sikert a megírásához!
24/26 anonim válasza:
Hu, ez baromi erdekesen hangzik :)
25/26 anonim válasza:
Szerintem is kissé sablonos...
De ha van benne valami nagy csavar és érdekesen írsz, akkor még lehet belőle valami.
26/26 anonim válasza:
Történetíró vagyok,legalábbis az szeretnék lenni...nem az én mûfajom ez a varázslós...kettôvilágos...szakma...A FRANCOKAT IS,TETSZOK!!! NAGYON!!! EZ A "varázsló elrejtôzik az emberek közt"...rohadt jó! Tiszta olyan,mint a családi titkok xd!!! Volt nekem is ilyen korszakom,hogy ilyeneket találgattam ki,de ez baró!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!