Elolvasnátok a szülésem történetét?
Sziasztok, gondoltam megosztom veletek a kisfiam hirtelen érkezését:)
Május 7.-ére voltam kiírva, teljesen úgy tűnt ki is húzzuk odáig!május 2.ára volt betervezve a költözésünk, tehát már ment a készülődés nagyon, hogy minden a helyén legyen!április 29.-én is mint minden nap segítettem a ház körüli teendőkben, aznap épp az ablakokat tettük rendbe, este hazamentünk derékfájással ugyan, de sikeresen elaludtam!Reggelre fokozódott a fájdalom, de még akkor sem sejtettem semmit!9 körül reggeli, 10-kor pedig hirtelen mintha kicsit bepisiltem volna:D elkezdett szivárogni a magzatvizem:) fürdés, vásárlás és irány a szülőszoba!csodálatos érzés volt, hogy nemsokára kibújik a kisfiam!Április 30.-án, 38hét 5naposan, 15:15-kor, 2950g-mal és 46centivel,10/10es apgarral, farfekvés miatt császármetszéssel, megszületetett az én gyönyörű Domibabám!Igaz hogy az érzéstelenítő nem hatott kellőképpen mikor elkezdték a műtétet, de minden szenvedést megért:) Azóta már itthon vagyunk, semmi problémánk nincsen, fejlődünk szépen és minden tökéletes:) Azért írtam le mindenzt mert 9hónapon keresztül itt voltam veletek:)mindenkinek boldog babavárást és szép, könnyű szülést kívánok!
Szia! gratulálok nektek :)) Én május 7-én születtem :)))
13 hónapos kislány anyukája
nagyon sok boldogságot és egészséget mindegyőtöknek.
egy 8,5 hós kispasas anyukája.
/S/
Gratulálok!
Tudta a Kisfiad, hogy 3 évig van Rád szüksége!
Nagyon jó Babázást!
5 hós kiscsaj anyucija!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!