Szolnoki Hetényi kórházról, nővérekről, orvosokról, műtősökről írtok nekem kellemes vagy éppen kellemetlenebb, kevésbé pozitív élményt, emléket, történetet?
A szülészetre gondolsz ?
Hát azt inkább hagyjuk. Barátságtalan, elmaradott és nem túl higiénikus. Az orvosok között nem túl sok a kedves, bár mind tud az lenni ha van pénzed. A szülésznők viszont normálisak, főleg a fiatalabbak. A gyermekágyas osztály is olyan amilyen, azt a 3-4 napot ki lehet bírni. A csecsemősök kioktatnak csak ahelyett, hogy segítenének, az ügyeletes nővér meg úgy beszél az emberrel mint a kutyával. Egyébként a gyerek non stop veled van, ha nem császárral szültél. Arra mész, amerre csak akarsz, senki nem szól hozzád/kérdezi meg hova tartasz.
Ha kihagytam valamit kérdezz bátran :)
Én nem bent feküdtem, hanem szülésznőhallgatóként voltam ott gyakorlaton, egy kezemen meg tudom számolni, kik azok akik nem bunkók sajnos.
A kismamákkal, a betegekkel és persze velem is alpári hangnemben beszéltek.
Még a fiatalabbak is, igaz a kivételek nagy része is a fiatalok közül kerül ki nálam!
Az orvosok általában rendesek voltak, kivétel egy 30-as doki.
A körülmények is borzasztóak. Ez a véleményem a Hetényiről.
Jújj,és én még elgondolkodtam,hogy ezúttal ott szülnék... Hát,azok után,amit olvastam,nagyon is jó nekem Karcag!
Akkor miért kapta meg a Bababarát minősítést a szolnoki kórház?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!