Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Elolvasnátok egy ilyen történe...

Elolvasnátok egy ilyen történetet?

Figyelt kérdés

Arról szólna, hogy egy labirintus közepén lévő tisztáson Éhezők Viadalát tartanak. Minden csoportból egy páros lenne, tehát kettő ember az Őszinték, a Bátrak, az Önfeláldozók közül, stb. Egy véletlen baleset miatt viszont hirtelen zombi apokalipszis törne ki, de a varázslók nem tudnak a segítségükre sietni, mert éppen háborúznak az árnyvadászokkal.

Mit szóltok hozzá? Szerintem nagyon eredeti ötlet.

2015. júl. 20. 11:23
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
Kérlek küldd! Enélkül nem lehet élni.
2015. júl. 22. 21:05
 22/45 anonim ***** válasza:
Nekem is :D
2015. júl. 22. 23:40
 23/45 anonim ***** válasza:
Figyi, szerintem töröltesd a kérdést, mert a végén még valaki lenyúlja ezt a szuper és egyedi ötletel! Aztán a te ötletedből gazdagodik meg...
2015. júl. 23. 11:58
 24/45 Claire15 ***** válasza:

Az összes kedvenc könyvemből lecsipentettél egy darabot...

Szerintem Valentine legyen Percy testvére.

De ez csak egy otlet!!

Írd meg nyugodtan!Én leszek az első vásárló :D

2015. júl. 23. 16:31
 25/45 Claire15 ***** válasza:
Kérdező!Neekem küldd el nyugodtan privben.
2015. júl. 23. 16:34
 26/45 anonim válasza:

Én még arra figyelmeztetnélek, hogyha kihagyod a bronz bőrű, barna szemű, titokzatos tekintetű, ijesztő és egyben vágykeltő, kiejthetetlen nevű másik bolygóról származó alfahímet, akkor buktad az egészet. Mindenféle fizikai tényezőnek ellentmondva pár óra alatt utaztasd a férfiút a Földre, hogy megmentse a lányt, aztán vidd vissza a bolygójára egy fájdalmas búcsú után. Ja és igen, a legfontosabb: a férfiú tartsa barmomi intelligensnek a lányt a négyes matek átlaga miatt, mert mind tudjuk, csak az értelmes és érett, aki a kilencedikes félévi vizsgáján puska nélkül jó átlagot produkál.

Most pedig küldd el nekem is az eddig megírtakat, légy olyan kedves.

2015. júl. 23. 22:29
 27/45 anonim ***** válasza:
Ugye az sem fog kimaradni, hogy az érintetlen, szűz főhősünk egy kimondhatatlanul jó szexuális élményben lesz része a tipikus rosszfiúval, aki megváltozik miatta?:D
2015. júl. 23. 23:11
 28/45 anonim ***** válasza:
főhősünknek*
2015. júl. 23. 23:11
 29/45 anonim ***** válasza:
Nekem is küld el kérlek!! :)
2015. júl. 24. 20:54
 30/45 anonim ***** válasza:
Nekem is küldd lécci!
2015. júl. 24. 22:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!