Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Érdemes lenne elkezdeni?...

Érdemes lenne elkezdeni? Milyen a kerettörténet? Ti elolvasnátok?

Figyelt kérdés

Egy 12 éves, 6. osztályba járó lányról szólna. Az ő életét írná le. Naplóregény lenne. SzJG-féle írásmódba szeretném írni. A sztoriról még: a lánynak lenne pár barátnője, és egy pasija, akivel nem egy iskolába jár, ezek mellett még lenne két fiú osztálytársa, aki folyton piszkálja őt. A barátnői tudnának a pasijáról, de az őt piszkáló fiúk nem.

Milyen a kerettörténet? Ti elolvasnátok?

2015. jún. 8. 18:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

12 éves? Adj rá pár évet legalább, mondjuk legyen 16, a 12 még túl fiatal...

A történet így unalmas lenne. Pláne hogy a SzJG-s történetekkel már tényleg Atlanti-óceánt lehet rekeszteni. Legyen egyedibb! Ne az a tipikus gimis sztori. Nem olvasnám el.

2015. jún. 13. 13:28
 12/13 anonim ***** válasza:
Oké, értem mostanába eléggé divat,hogy jaj 12 évesen valakinek pasija legyen...Már lassan nem is csodálkozok... De ez sablon és unalmas. A barátnőd nem tudom mekkora reményeket lát benne. Legyél idősebb, tapasztaltabb, aztán fogjál hozzá, és a lány a főszereplő is legyen érettebb. Na meg ne legyen SZJG mert már unom mindenki elolvassa, s írni akar ugyan ilyet, csak más lenne a szereplők neve... Építőkritika!
2015. jún. 19. 16:37
 13/13 Gazell ***** válasza:
Unalmas, tucat, sablonos... 12 éves vagyok és enyhén túlzásnak érzem a pasis dolgot, de a te dolgod...
2016. dec. 28. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!