Érdemes lenne elkezdeni? Milyen a kerettörténet? Ti elolvasnátok?
Egy 12 éves, 6. osztályba járó lányról szólna. Az ő életét írná le. Naplóregény lenne. SzJG-féle írásmódba szeretném írni. A sztoriról még: a lánynak lenne pár barátnője, és egy pasija, akivel nem egy iskolába jár, ezek mellett még lenne két fiú osztálytársa, aki folyton piszkálja őt. A barátnői tudnának a pasijáról, de az őt piszkáló fiúk nem.
Milyen a kerettörténet? Ti elolvasnátok?
Engem az SzJG-féle írásmóddal elvesztettél. Az ilyenekkel már nemhogy Dunát, lassan Atlanti-óceánt lehet rekeszteni.
Másrészt én abban, amit leírtál se konfliktust, se történet ívet nem látok. Lány. Pasija van. Piszkálják. Na és?
És miért akkora nagy dolog, hogy ki tud a pasijáról?
Ennyi alapján semmi konkrétat nem lehet mondani, érdemes lenne picit továbbgondolnod a történetet.
Egyetértek az előttem szólókkal, semmi olyan nincs a kerettörténetedben, ami megfogott volna! :(
12 éves és már van pasija? :O Na, nee!!! Ezt gyorsan felejtsd el!
Találj ki egy idősebb karaktert, és nem Szjg féle írásmódban írd!
Azt senki nem fogja elolvasni!
Menj be a szobádba, hallgasd meg a kedvenc zenéidet, és gondolkozz! Pörögjön az agyad, hogy kitalálj valami fa*a történetet, írd le a kerettörténetet, és vágj bele!
Sok sikert! :)
Nem igazán... Semmi új sincs benne, kitalálható a vége. (gondolom végül A lány összejön A fiúval, és talán B és C lány B és C fiúval. Happy End.)
Vigyél bele valami durva csavart. Öngyilkosság, erőszak, drog.
A lány szereti A fiút, de A fiú homokos, és B fiúba szerelemes, Aki C lányba szerelmes. C lány viszont "véletlenül" megöli C fiút... Oké, ez már most bonyolult.. De na.. Szóval, ne legyen egysíkú.
Szerintem is, elég unalmas lenne, de főleg, hogy 12 éves...
Emiatt rengeteg ember kifogásolná, nem venné meg...
Ráadásul mostanában MINDENHOL Szent Johanna Gimis dolgokat akarnak írni, már sok van belőle.
Szerintem inkább találj ki egy idősebb, talpraesett szereplőt, akinek nem csak a pasizás, és a gyűlölői körül forog az élete.
Kellene bele valami csavar, mint az előző válaszolók is mondták, pl.szokatlan helyen és/vagy időben játszódik, vagy az egyik szereplőről kiderül, hogy más,mint akinek gondolták...
Effélék :)
Sok szerencsét, majd írd meg, mire jutottál! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!