Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ti elolvasnátok egy ilyen...

Ti elolvasnátok egy ilyen könyvet?

Figyelt kérdés

Egy lányról szólna, aki a városban élt eddig, de egy gyilkos megölte a bátyját és az édesanyját (az apukája már régebben meghalt). Ezért elköltözik vidékre, a rokonokhoz. (Tudom, tudom, eddig a lehető legsablonosabb, de ez a lány nem egy kis díva, agyon sminkelve, épp ellenkezőleg, egyszerű ruhákat hord, rövid haja van, szóval semmi pink rettenet.)

És fontos, hogy ő nem hívő ember, legalábbis nincs megkeresztelkedve. A vonatúton egy kabinba kerül egy fiatal férfival, akiről kiderül, hogy annak a kisvárosnak a seriffje, ahová épp tart. Mikor megérkeznek, a seriff elviszi a házhoz. A rokonai egy nagyon mélyen hívő, és régimódi család, a lányaik nem hordhatnak nadrágot, nincs TV, se számítógép, egyetlen egy vonalas telefon van csak. Szóval a főszereplő "lenyeli a békát", szoknyákat hord, segít a tanyán (és nem undorodik a munkától, mint a legtöbb hasonló könyvben a városi lányok), eljár velük a templomba, még meg is keresztelkedik. Időközben összehaverkodik a seriffel (nem, nem fognak összejönni), és ezáltal megtudja, hogy egy gyilkos ólálkodik a városban, még az is felmerül, hogy ez az ember volt az, aki lemészárolta a családját. És erről szól a könyv lényegében; az egyik szálon a gyilkos után kutatnak, a másik szálon pedig egyre furább dolgokat derít ki az általa teljesen normálisnak vélt, hívő családról.

2015. máj. 24. 11:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szerintem jó ötlet, engem érdekelne :)
2015. máj. 25. 11:27
 12/15 anonim ***** válasza:
Én elolvasnám, pedig utálom a krimiket.
2015. jún. 10. 09:06
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kifejezetten tetszik az ötlet, minden azon múlik, milyen fordulatokkal tudod telerakni az alapsztorit.

Illetve, hogy milyen mondanivalója lesz a sztorinak. Például én kifejezetten szeretem a vallást fricskázó történeteket, ahol kiderül a "szent" vallásos emberek a legfurább, legveszélyesebb alakok a fanatikusságuk miatt.

2015. jún. 10. 12:02
 14/15 anonim ***** válasza:
Érdekes ötlet. És sok benne a lehetőség :)
2015. jún. 10. 15:20
 15/15 anonim ***** válasza:
Elolvasnám! Szerintem jó lenne:)).
2015. jún. 19. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!