Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerintetek az baj hogyha 13...

Szerintetek az baj hogyha 13 évesen csak YA könyveket olvasok?

Figyelt kérdés

#olvasás #Young Adults könyvek
2015. jan. 28. 12:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Miért lenne baj? Egyébként is pont az ilyen könyvek célcsoportjába tartozol.
2015. jan. 28. 14:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Igaziból a YA könyvek a fiatal felnőtteket célozza, ami még ugye nem rád tartozik. De ne aggódj. Egyáltalán nem baj, ha Te érted, és neked ez tettszik. Én 13 évesen olvastam először Stephen King-et, és Latra Adrian-t. Értettem, és szerettem őket. Azóta is, és nem bántam meg.
2015. jan. 28. 14:58
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi mindkettőtöknek!
2015. jan. 28. 15:22
 4/4 anonim ***** válasza:

Ez "nem rád tartozik" erősen függ attól, hogy a YA melyik definícióját nézzük. Alapvetően az ifjúsági könyveknek te vagy a célcsoportja.

A nagy gond - legalábbis szerintem - ezzel a kategóriával az, hogy mostanában elég sok kritikán aluli vackot, mert felkapott osz' úgyis megveszik. Szóval YA könyv meg YA könyv között is hatalmas lehet a különbség, így önmagában nem mond semmit, hogy te csak ilyet olvasol és nem is főbenjáró bűn. De nem árt egy kis minőségkontroll hozzá.

(Nézd meg ezt a listát, hány nemzetközileg elismert, nagy nevet látsz rajta? [link]

2015. jan. 28. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!