Miért van az hogy meleg létemre szerelmes könyveket/füzeteket olvasok? Tiffany, Júlia, Nora roberts könyvei, Debbie Mcomber stb?
Én meg meleg létemre utálom a romantikus/erotikus könyveket.
A fantasy és scifi regényeket viszont annál jobban csípem.
Egyébként eddig én is gáznak éreztem, de most már nem, hogy látom, nem én vagyok az egyedüli pasi, akit az ilyen könyvek érdekelnek :)
#3-as
Én leszbikus létemre utálom az ilyen könyveket. Egyszerűen érdektelenek a hetero szerelmek számomra, hogy egy olyan könyvet olvassak, amiben ezen van a hangsúly.
A fantasy, sci-fi, krimi, thriller, horror, stb jön be. Illetve az egyik nagyon hosszú fantasy sorozatban alakulgat két főszereplő között valami, de mivel nem ezen van a hangsúly, ezért nem is zavar... sőt, időnként még aranyosak is :)
"Időpont ma 16:24"
Csak tudod elkeserít,hogy már egy teljesen hétköznapi dologként beszélnek erről a ragályról.
Igen kényszert éreztem,hogy írjak,mert elegem van már ezekből.
Ugyanolyan hétköznapi dolog, mint a heteroszexualitás.
Különben sm értem, mire fel ez a nagy gyűlölködés. A kérdező feltett egy normális kérdést, arra várt válaszokat, nem a szexuális orientácójával kapcsolatban volt kíváncsi véleményekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!