Normális, hogy ilyen fiatalon ilyen komoly könyveket olvasok?
14 éves múltam januárban,hamarosan ballagni fogok az általános iskolából,és nagyon-nagyon szeretek olvasni, ugyanakkor sokan furcsállják,azt,hogy milyen könyveket olvasok.Eléggé behatárolt ízlésem van a könyvek terén.Elsősorban szépirodalmat szoktam olvasni,az ifjúsági irodalmat nem igazán szeretem,fantasyból csak a Gyűrűk Urát,a Harry Pottert,az Időtlen szerelem trilógiát és a Tűz és jég dalát szeretem.A Szent Johanna Gimit is olvastam,szórakoztató volt,de nekem nagyon ponyvaszerű és igénytelen az egész.Az Éhezők Viadalát utáltam,ezért sokan hülyének néznek a környezetemben,számomra a disztópia az 1984-nél kezdődik.
Mit gondoltok erről?
Igen, normális, és nem, nem vagy jobb a kortársaidnál, mert ezeket kedveled, és ők sem rosszabbak nálad, mert ők azokat kedveli.
Nem leszel tőle sem különleges, sem átlagon felüli intelligenciával rendelkező. ( kihagytam valamit, amiért ezeket a kérdéseket fel szokták tenni a 12-13-14 éves lánykák ?).
Olvasni meg jó.
Azt olvasol, ami neked tetszik.
Ezek közül pedig egyik sem a komoly könyvek kategóriájába sorolható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!