Milyen könyveket olvassak? Egyszerűen kifogytam és amiket olvasok, nem tetszenek!
Leírtam egy listára, hogy miket szeretnék még elolvasni, de amikor belekezdtem az Úri muriba vagy A funtinelli boszorkányba, tíz oldal után abbahagytam. Most Fejős Éva Hotel Baliját olvasom, de annyira elcsépelt és nevetséges a sztori, hogy a fejemet fogom kínomban.
Olyat szeretnék olvasni, ahol a két főszereplő egymásba szeret, és csak nagy nehézségek árán jönnek össze; vagy olyat, mint a Szerelmünk lapjai.
20/l
Marie Lu: Legend- Legenda
Az első 100 oldal kicsit vontatott, de után úgy beindul minden, hogy egyszerűen hihetetlen. Van benne krimi szál is illetve két teljesen ellentétes anyagi körülmények között felnőtt fiatalól szók akik egymásra találnak. Olvasd el mindenképp:D és ne add fel, mert az elején én is majdnem azt tettem,
Hát nem éppen a tipikus szerelmi történet, de szerintem az egyik legjobb könyv a világon.
Andrew Davidson - Vízköpő
Úgy állj neki, hogy első nekifutásra kicsit furcsának tűnik, de ha megtalálod vele a közös hangot, szerintem felejthetetlen könyvélményt tud nyújtani.=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!