13 éves lány vagyok és nagyon sokat olvasok. Az ízlésem inkább az új típusú lány könyvekért rajong. Ezzel kapcsolatban írnátok ilyen könyveket?
Figyelt kérdés
Olyanokat olvasok,mint a Szent Johanna gimi,Sohonyai Edit szerzemények,Babay Bernadette,Maros Edit...tehát az ilyen szerelmes,csjos,izgi könyveket ;)2014. febr. 25. 15:49
1/7 CyBTIN válasza:
Én fiú vagyok, de nagyon sok lány barátom ajánlotta a "Fiúk kizárva" könyvsorozatot. Mitöbb Thomas Brezina (az írója) csinált "Lányok kizárva" könyvsorozatot. Azt én olvastam és tetszett, csak ajánlani tudom Thomas Brezina könyveit :D
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi! A Brezina könyvek tényleg elég jók!Tudom,ugyanis már mindegyiket olvastam!
:)
2014. febr. 25. 16:19
3/7 anonim válasza:
Szia én is ennyi éves vagyok és ilyen könyveket szeretek ezeket nagyon szeretem:
Lauren Oliver: Delirium triologoi
Marni Bates: Segpítség Youtube sztár lettem és a Rocksztárt kaptam karácsonyra
Kalapos éva: D.A.C egy új élet
4/7 anonim válasza:
Suzanne Collins - Éhezők viadala 1-3!
5/7 anonim válasza:
Szia,nekem egy nagy kedvencem a Szent Johanna Gimi. Szerintem neked is fog tetszeni. :)
6/7 A kérdező kommentje:
Az összes részét elolvastam a Szent Johanna giminek,de ezt a kérdés alatt fel is tüntettem.
Azért köszi. :)
2014. febr. 28. 10:46
7/7 pikácsú14 válasza:
Simone Elkeles : tokeletes kemia, Vonzas szabalyai, lancreakcio ( fiu es any szemszogbol is ir)
Alyson Noël : lúzerek és bálkirálynōk
Becca Fitzpatrick : csitt csitt
Tizenharom okom volt
nekem mindegyik nagyon tetszett :)) èn 14 vagyok de azert nem sok AZ 1 ev korkulombseg sztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!