Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Nagyon gáz, hogy ilyen könyvek...

Nagyon gáz, hogy ilyen könyveket olvasok/szeretek ennyi idősen?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok. Nem vagyok jó tanuló (soha nem is voltam az) de olvasni egyszerűen imádok! Mindenféle könyvet elolvasok, nekem a témája tök mindegy. A kedvenceim elsősorban a horror műfajú könyvek és ezután jönnek a személyes kedvenceim:

Pál utcai fiúk, Rómeó és Júlia, A párizsi Notre-Dame, Odüsszeia

Ezek közül egyiket se egyszer olvastam már. Nagyon ciki, hogy ennyire szeretem az "ilyen" könyveket?

2014. nov. 18. 13:02
 1/9 anonim ***** válasza:
86%

Ti ilyenkor mti vártok?

"Fúú, de kriály vagy, jobb vagy, mint a korosztályod 1000000000x!!!! Te egy csoda vagy, bár ilyen lenne mindenki úúúúú! Az egész fiatalság romlott, de van pár olyan kincs, mint te, csak így tovább!"

Ezeket? Az olvasást legnagyobb részt saját magunk szórakoztatására "műveljük". Ha neked ezek a köynvek tetszenek, ezek okoznak neked örömöt... akkor ovlasd őket. Mi a franckért lenne "ciki"? Tovább megyek: kit érdekel, mit olvasol? Voltaképp senkit. Miért? Mert Te ovlasol, Magadnak. Ez "egyszemályes művelet". Esetleg beszélhetsz róla, mit gondolsz egy-egy köyvnről, eszmecsere, véleménynyilvánítás, ajánlás... De ezen túl? Semmi. SAJÁT MAGADÉRT TESZED!

Valaki ponyvát ovlas világ életében. Max rámondja valaki, hogy egy "komoly irodalmi művet se ovlasott", és? Kit érdekel? Ha ő úgy érezte, hogy neki ez kell, akkor? Követ rá? Istenítsük? Nem. Ennyi, ezt szereti, kész.

"Nem vagyok jó tanuló (soha nem is voltam az". Ezt se értem, mi köze az olvasáshoz. Csak a jó tanulók ovlashatnak? Ha jó tanuló vagy, automatikusan könyvmoly vagy? Nonszensz.

2014. nov. 18. 13:23
 2/9 anonim ***** válasza:
84%

Nagy gáz, börtönbe is zárhatnak miatta!

Amúgy én 58 éves vagyok és Micimackót olvasok, ez gáááááz?

2014. nov. 18. 13:27
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia(sztok)!

Nem gáz.Mindig azt olvasd amihez kedved van,nem korfüggő.

...Csacsi öreg medve...:)))(Milne után szabadon)

2014. nov. 18. 13:55
 4/9 A kérdező kommentje:
Hát igazából csak azért, mert mikor pár osztálytársam átjött és észrevették ezeket a könyveket az asztalomon akkor kinevettek meg lestrébereztek.
2014. nov. 18. 14:23
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
...Az általad említett regények tartalma sokkal inkább "beszélhető" egy eljövendő idősebb társaságban mint a Szent Johanna Gimi...stb
2014. nov. 18. 14:34
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Rettenet én meg 26 éves férfi létemre még női romantikus regényeket is szoktam olvasni, azóta érzem, hogy nő a mellem :-DDDD

De viccet félretéve, ezek amiket olvasol jobbára hozzátartoznak az alapműveltséghez, nem mellékesen többségük kötelező olvasmány, tehát ártani biztos nem fog, hogy olvasod őket, de akkor próbáld meg megvédeni magad a kritikusokkal szemben is.

2014. nov. 18. 14:42
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2014. nov. 18. 15:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Első jól mondja...
2014. nov. 18. 19:50
 9/9 anonim ***** válasza:
Az a pár osztálytársad finoman fogalmazva nem lehet mérvadó.
2014. nov. 19. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!