Milyen könyveket tudtok ajánlani nekem, ha ilyen könyveket szeretek? (lent; 14/L)
Kedvenceim:
Takami Koshun-Battle Royale
M. Bulgakov-A Mester és Margarita
Delphine de Vigan - No és én
Szóval ilyen elgondolkodtatóbb könyveket jobban szeretek (a Meg Cabot-stílusúak annyira nem jöttek be). Lehet szerelmes is, de ne nyálas tucatkönyvek. Szeretem még a történelmi regényeket és az utópisztikus könyveket is. Mit ajánlatok?
(Végre egy értelmes kamasz!!!)
Dosztojevszkij: Bűn és bűnhődés (én 15 évesen olvastam, de könnyebb, mint A Mester és Margarita)
Szolzsenyicin: Ivan Gyenyiszovics egy napja
Tolsztoj: Háború és béke (hosszú, és egy kicsit lassan indul be, de ha az elején nem veszted el a türelmedet, a világ egyik legjobb könyvéhez lesz szerencséd a személyében)
Dumas: Monte Cristo grófja (Egy izgalmas, történelmi kalandregény, a hátterében mély gondolatokkal.)
Orwell: Állatfarm (Elgondolkodtató, és viszonylag rövid.)
Voltaire: Candide (Elgondolkodtató, szórakoztató, nekem az egyik kedvenc könyvem.)
A már említett Galaxis útikalauz stopposoknak sorozat jópofa, humoros, de nem az a típusú könyv, mint A Mester és Margarita meg a társai.
Voltaire-től a Candide-t én is ajánlom, a kedvenc kötelező olvasmányom :) jah és a Battlele Royalet imádtam <3 egy hét alatt felfaltam :DD
és Shin Kyung-sook - vigyázzatok anyára! mű eléggé elgondolkodtató és kissé szomorú ( arany pöttyös könyv :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!