Ez egy részlet az épp készülő könyvemből, mi a véleményetek?
////Bocs, hogy a nem javított verziót küldtem eredetileg, ezt már leírtam, aki szeretné elküldöm azt is.////
Egyébként jelezném mindenkinek, hogy a könyv alapvetően Athén történelmén keresztül -- felemelkedés, majd bukás -- próbálja bemutatni az emberi kapzsiság,mohóság természetét ezen tulajdonságok fejlődését az emberben, de ettől még lesznek máshol is cselekményes részek bőven, többek közt Athén,Trója,Delphoi,Olümpia,Marathón.
A fejezetek kb. mint színek értelmezhetőek, mivel csak az ideológiai jelentéstartalom (kapzsiság stb.) köti össze őket, ugyanakkor a cselekményes részek a mögöttes tartalom kifejezésére is el vannak ám hivatva biza.
Ezt most csak, tisztázásból írtam, és amit olvashattok, nem az elején lesz, egy viszonylag rövid fejezet, és megjegyzem a mű sem különösebben hosszú, tehát nem ilyen 800 oldalas. Igen tömény, de én így írok, így szeretek, nekem ez könnyed, persze nehéz, mert írni tényleg nehéz, de remélem tetszik, és élvezettel olvastátok, olvassátok.
A megjegyzéseket, pedig mindenkinek köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!