Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ti kíváncsiak lennétek a...

Ti kíváncsiak lennétek a folytatásra? Lehet összecsapott, nem tagadom, de magától jött.

Figyelt kérdés

Keserves kaparásra ébredek. Először nem tudom hol vagyok, majd ráébredek, hogy a saját fürdőszobám plafonja bámul vissza rám. Nem értem hogy kerültem ide, de a nyávogás miatt most nem érek rá gondolkodni.

Kinyitom az ajtót, és szegény elhagyatott macskám hangját hallom megint. Valószínűleg ismét elfelejtettem megetetni. Mióta is lehetek a fürdőszobában? Megnézem a naptárat, de szinte teljesen felesleges, mert már régóta nem jelent az idő fogalma semmit, ezért aztán éppúgy fekhetek ott 1 napja, mint 1 hete.

Keresek valami ennivalót, bár már látom, hogy egy jó ideje elfelejtettem kaját venni, ezért az utolsó konzerv darált húst a macska kapja.

Visszamegyek a fürdőszobába, megnézem magam a tükörben. Ijesztő változásokat veszek észre magamon, ami eddig fel se tűnt.

A cserepes szám felszakadt, és már alvadt vér borítja. A körmeim betegesen sárgák. A bőröm a számhoz hasonlóan kiszáradt, az arcom egyenesen úgy néz ki, mintha vékony papírlapokból állna, és bármelyik pillanatban elszakadhatna. Gyorsan becsukom a szemem, próbálom elhitetni magammal, hogy ez a lány nem én vagyok, de miután kinyitom, a kép még mindig nem változott. Kezd derengeni, hogy mi is történt. Hát persze. Mindig ez van, miután egy dilidoki felírta a havi altató adagomat. Aztán persze az egész elfogy még aznap este. Először véget akartam vetni ennek az egésznek, de aztán megtetszett ez a játék, és már mindig így megy. Csakhogy az altatók nem hiába vannak felírva, ezért aztán a hónap többi napján keservesen küzdök az éjszakákkal.

nah milyen?? :/

2013. szept. 26. 22:11
1 2
 1/12 Ágh Ferenc válasza:
54%
Kezdj egy blogot és hamarosan kiderül! Google-ben könnyen indíthatsz a bloggerben!
2013. szept. 26. 22:26
 2/12 anonim válasza:
54%
nekem küld el ha lesz*____*
2013. szept. 26. 22:28
 3/12 A kérdező kommentje:
a blogírás sose vonzott igazán...bár lehet elkezdhetném
2013. szept. 26. 22:38
 4/12 anonim ***** válasza:
51%

Érdektelen, a fogalmazásod pedig elég furcsa, ráadásul nem jó értelemben.

Nagyon is összecsapott, ezt viszont eltaláltad. De egy jó tanács: ne adj ki olyat a kezeid közül, amivel nem vagy elégedett.

Ha viszont te ezzel elégedett vagy, akkor inkább ne írj könyvet.

2013. szept. 27. 17:33
 5/12 sophye21 ***** válasza:
54%
Engem is érdekelne :)
2013. szept. 27. 22:59
 6/12 Mirk ***** válasza:
68%

Annyit tudok elmondani, hogy aki tudja milyen az álmatlanság, az nem szórakozik azzal, hogy beszedi az egészet egyszerre, hogy aztán egy hónapig ne aludjon.

Egyébként meg senki sem szed be egyhavi altatót egyszerre.

2013. szept. 27. 23:29
 7/12 A kérdező kommentje:

Igen? Mégis honnan tudod? Igaz, nekem a két hónapi adag egy hét alatt elfogyott...aki hosszú ideje álmatlansággal küzd, nem fogja tudni beosztani az adagot, mert úgy van vele, hogy már úgyis alig hatna ha rendesen szedné, és legalább egyszer alszik rendesen. Olyan ez,mint amikor egy alkoholista kap 1 liter töményet. Szerinted beosztja kisebb adagokra, hogy ne legyen annyira elviselhetetlen, vagy inkább lehúzza egyszerre? ;)

A kritikát elfogadom, én is szívesen osztogatom őket. De. Ha már egyszer azt mondod, hogy nem jó, azt is mondhatnád, hogy miért nem jó.

2013. okt. 2. 12:28
 8/12 A kérdező kommentje:

Sárkányidomár, talán igazad van, de eddig többen vannak azok, akiket érdekel.

Depressziós korszakomban osztályfőnökömmel leveleztem sokat, ő noszogatott sokáig, hogy írjak, mert szerette a fogalmazásomat. Persze neki nem azért nem ebben a stílusban írtam.

2013. okt. 2. 12:31
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem tetszik.

1. Tényleg összecsapott, és ez minusz pont

2. Kiforratlan a stílusod - ami nem baj, de ha már közzéteszed az írásodat itt, akkor úgy gyere ide, hogy ez a plusz pontod megvan. (és erre ne hidd, hogy jó válasz az, hogy te azért jöttél, hogy tanácsot kérj, mert itt nem fogsz rájönni, hogz mi érdekel téged) ;)

3. A szöveg néhol tényleg furcsa.

.

.

.

Már bocs, de szerintem, akinek nem tetszett ez az írás, az kifejtette, hogy miért nem tetszik neki, és nem csak odalökte, hogy "szar".

Az igaz, hogy azok többen vannak/voltak akiknek tetszett, de tőlük nem kérdezted meg, hogy mi tetszett az írásodban, pedig ha megkérdezted volna, akkor most tudnád, hogy mi "JÓ" a fogalmazásodban.

Gondolkodj, mielőtt elhamarkodott kommenteket írsz ;)

2013. okt. 2. 13:31
 10/12 A kérdező kommentje:
rendben, akkor akiknek tetszett, mi volt,amitől úgy gondolták, hogy jó?
2013. okt. 5. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!