Ti kíváncsiak lennétek a folytatásra? Lehet összecsapott, nem tagadom, de magától jött.
Keserves kaparásra ébredek. Először nem tudom hol vagyok, majd ráébredek, hogy a saját fürdőszobám plafonja bámul vissza rám. Nem értem hogy kerültem ide, de a nyávogás miatt most nem érek rá gondolkodni.
Kinyitom az ajtót, és szegény elhagyatott macskám hangját hallom megint. Valószínűleg ismét elfelejtettem megetetni. Mióta is lehetek a fürdőszobában? Megnézem a naptárat, de szinte teljesen felesleges, mert már régóta nem jelent az idő fogalma semmit, ezért aztán éppúgy fekhetek ott 1 napja, mint 1 hete.
Keresek valami ennivalót, bár már látom, hogy egy jó ideje elfelejtettem kaját venni, ezért az utolsó konzerv darált húst a macska kapja.
Visszamegyek a fürdőszobába, megnézem magam a tükörben. Ijesztő változásokat veszek észre magamon, ami eddig fel se tűnt.
A cserepes szám felszakadt, és már alvadt vér borítja. A körmeim betegesen sárgák. A bőröm a számhoz hasonlóan kiszáradt, az arcom egyenesen úgy néz ki, mintha vékony papírlapokból állna, és bármelyik pillanatban elszakadhatna. Gyorsan becsukom a szemem, próbálom elhitetni magammal, hogy ez a lány nem én vagyok, de miután kinyitom, a kép még mindig nem változott. Kezd derengeni, hogy mi is történt. Hát persze. Mindig ez van, miután egy dilidoki felírta a havi altató adagomat. Aztán persze az egész elfogy még aznap este. Először véget akartam vetni ennek az egésznek, de aztán megtetszett ez a játék, és már mindig így megy. Csakhogy az altatók nem hiába vannak felírva, ezért aztán a hónap többi napján keservesen küzdök az éjszakákkal.
nah milyen?? :/
Folytasd sztem ,érdemes. Ha ez rögtönzésből sikerült, akkor meg pláne jó!!
Hajrá!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!