Folytatásra jó ez a gördeszka?
Egy éve használtan vettem egy ismerőstől egy deszkát, egész jó, középkategóriás, tehát se nem hűdemárkás, se nem olcsó tesco minőségű. Eddig jó volt, de már eléggé megviselt szegény, gondolkodok egy új deszka vásárlásán. (Közlekedésre, meg trükközésre. Jelenleg ollie, pop shove-it meg manual megy, de szeretnék új trükköket is tanulni) Jelenleg nekem úgy lenne a legjobban megérős, ha egy komplett deszkát vennék, majd később ahogy lesz több pénzem, cserélgetem rajta a dolgokat. (jobb függők, jobb csapágyak, más, márkásabb lap) Több kérdésem is adódik ezzel kapcsolatban:
Elsőként a garagestore: Egy itteni felhasználó erősen érvel az innen való rendelés ellen, mert a lapok szárazok, könnyen törnek. Más is tapasztalt ilyet? (Ha az illető is olvassa: Pontosan milyen és hány ilyesféle tapasztalata volt ezzel a bolttal? Persze elég ha akkor válaszol, ha nem zavaró a kérdés, nem tolakodó akarok lenni, csak érdekel)
A másik: A másik bolt, amit ismerek és gyakran nézek az a coreshop. Innen érdemes rendelni?
Harmadik: Már komplett deszkák közül ki is néztem egyet magamnak ott:
Ő lenne az. Profibbak véleménye érdekel: Ez jó lesz közlekedésre és trükközésre?
Ez nem egy nagy szám.
Ha komolyabbat akarsz összerakni, az olyan 50be állna meg.
Nincs baj ezzel, de garageban semmit se vegyél.
Core egy fokkal jobb, legalább rendesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!