Bakik a Harry Potter könyvekben? Vagy összefüggéstelen dolgok? Tapasztaltatok ilyet?
nekem sem...:O
;)
Megint én vagyok.
Azon elgondolkodott már valaki, hogy Voldemort hogyan szerzi vissza az eredeti pálcáját? Amikor végzett Harry szüleivel az egész ház romokba dőlt, Voldemortból pedig csak egy "szellem" maradt, a pálcáját nem tudta magával vinni. Felteszem, a pálca Harry házának romjaiban maradt, talán el is pusztult. Mégis a negyedik részben már nála van a pálcája, már akkor is, amikor megöli az öregembert az elején. Ráadásul egész biztos, hogy ugyanaz a pálca, hiszen máskülönben nem kapcsolódott volna össze Harryével. Vajon hogy került vissza Voldemorthoz eredeti, főnixtollas tiszafapálcája?
Hm...Pál...a válaszaid valóban elgondolkodtatóak...(:
voldemort, miután megölte Harry szüleit, "megszállt" embereket, pl mógust. lehetséges, hogy ők szerezték vissza neki a pálcát, nem? vagy esetleg maga féregfark? visszamehetett a helyszínre, és elhozhatta...feltéve, ha még ott találta...
ti mit gondoltok erről?
az amputportálással kapcsolatban; honnan tudjuk, hogy a lány nem ájult el? ezt írja valahol a könyv? bocsi, régen olvastam....de ha tényleg nem vérzett stb, akkor lehetséges hogy figyelmetlenség...hm...egyre csak bővül a listánk :P
:)
A hoppanálással kapcsolatos törvényt nem tudjuk, Dumbledore alkotta-e, de még ő sem tud a birtokon hoppanálni. Az, hogy Yates így oldotta meg a filmben, más kérdés. De emlékeztek, hogy a könyvben szépen legyalogoltak a Szárnyas Vadkanig?
Emellett a gyakorló órákat azért tudták a nagyteremben letenni, mert ara az időre, és csak arról a teremről levették a védőbűbájokat. Ezt is említi valahol. Úgyhogy ez szerintem nem baki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!