Kamaszok ti olvastok?
Sok osztálytársamtól hallottam mostanában hogy utál olvasni és nem is szokott mert az olyan mintha tanulna, nekem ez fura volt mert én rengeteget olvasok (ha időm engedi) pedig nem vagyok egy tanulás mániás vagy valami...de szerintem ez csak minimális szinten függ össze...ti hogy vagytok ezzel?
15/L
Utolsó eéőtti: nem biztos ám, hogy a lustasággal függ össze..., mert én magam az egyik leglustább lánynak tartom magam a világon, még is rengeteget olvasok... kb. 9 éves korom óta, nálam a Harry Potter indította be (jó ez kicsit úgy tűnik, hogy már megint egy tömegkönyv, na mind1), a lényeg az, hogy ha van időm (mégpedig van :)), akkor általában olvasok... a kötelezőketáltalában én sem szeretem, eddig kettő volt, ami tetszett: a Micimackó, és a Zabhegyező (ez utóbbit nemrég olvastam ki). Amúgy a Harry Potter után nem biztos, hogyí ilyen könyvmoly lettem volna, ha nem olvasom el az Eragont... imádtam :). AMúgy az osztályban engem is strébernek tartanak, mert sokat olvasok, és mert jó gimibe kerültem, pedig egyáltalán nem szeretek (suliban) tanulni, és a jegyeim se voltak soha olyan "hűdenagyonjótezsenivagy" szinten
14/L
Igen. Mindent, ami a kezem ügyébe kerül, elolvasok. Könyvek, ezer könyvet olvastam, kötelező olvasmányok két hét alatt megvoltak.
A könyvek segítenek elvonatkoztatni ettől a hülyeségtől, amit többet 21. századbeli életnek neveznek.
Vagy gumiszobában kötök ki 25 éves koromra, vagy író leszek. De válaszodra igen, imádok olvasni.
Feldobtad a napom ezzel a "nem is szokott mert az olyan mintha tanulna"-dologgal. :D
Mondjuk a kötelező olvasmányok után nem is csodálom. Azért szomorú.
Én olvasok elég sokat, most a vakáció idején már közel 30 könyvet elolvastam. :) 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!