Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Kamaszok ti olvastok?

Kamaszok ti olvastok?

Figyelt kérdés

Sok osztálytársamtól hallottam mostanában hogy utál olvasni és nem is szokott mert az olyan mintha tanulna, nekem ez fura volt mert én rengeteget olvasok (ha időm engedi) pedig nem vagyok egy tanulás mániás vagy valami...de szerintem ez csak minimális szinten függ össze...ti hogy vagytok ezzel?

15/L

2012. aug. 7. 21:06
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Én is utálom a kötelezőket tulajdon képen asszem csak azért mert kötelezők XD
2012. aug. 7. 21:29
 12/36 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg csak szimplán úgy választják a kötelezőket (néhány kivételtől eltekintve), hogy összegyűjtik a lehető legunalmasabb könyveket, és feladják olvasni :D
2012. aug. 7. 21:32
 13/36 A kérdező kommentje:
utolsó ez tetszik :D
2012. aug. 7. 21:34
 14/36 anonim ***** válasza:

ez nem igaz Gárdonyi Egri csillagok nagyon is jó könyv !!

csomószor olvastam

tiniként szeretem olvasni, most is, csak időm nincs rá már sajnos

de a lányoméknál érdekes h mindig van egy szabadon választott kötelező vagyis az osztály szavazza meg mi legyen az olvasónapló stb kell róla de legalább olyan könyv amit szeretnek és így lecsúszik a többi is :-)

2012. aug. 7. 21:48
 15/36 anonim válasza:
43%

Én is utálok olvasni. Igazából nem tudom, miért, lehet, hogy egyszerűen csak azért, mert sosem voltam kisgyerekként rákényszerítve, hogy olvassak (szülők sosem erőltették). Meg olvasás közben állandóan máson jár az eszem, így 1 oldalon kb 5 perc alatt jutok túl, ezért számomra ez a tevékenység szimplán csak időpocsékolás :D

Meg az is igaz, hogy a kötelezők sem járulnak hozzá túlságosan ahhoz, hogy megkedveljem az olvasást :D (pedig én is tudtam már iskola előtt olvasni).

Már nagyon régóta nem nyúltam önszántamból könyvhöz, és egyáltalán nem bánom (és soha nem is éreztem gáznak) :)

17/F

2012. aug. 7. 21:52
 16/36 anonim válasza:

én utálok olvasni,de ha van olyan konyv amit elég érdekesnek találom elolvasom,de abbol kevés van.2 konyvet olvastam el eddigi életemben

14/L

2012. aug. 7. 21:54
 17/36 A kérdező kommentje:
Én az utóbbi időben kevesebbet olvastam de most kiolvastam a legyek urát hát az valami elképesztően jó könyv!!! Egy csapat tini fiú aki egy szigeten ragad és egy idő után idilli társadalmuk felbomlik és elkezdik ölni egymást Goldig rémisztően igaz képe az ember el állatiasozásáról és az emberi elme primitív oldaláról. Most ujra kedvet kaptam az olvasáshoz :)
2012. aug. 7. 22:05
 18/36 anonim ***** válasza:
Ha tetszett a Legyek Ura, olvasd el a Battle Royale-t! Hasonló kaliberű, egy kissé talán morbidabb, de csak úgy visz magával olvasás közben, nagyon jó!
2012. aug. 7. 22:15
 19/36 anonim ***** válasza:

3 évesen tanultam meg olvasni, azóta imádok :D

Bár mostanában kissé elszoktam tőle, mert hamar elkalandoznak a gondolataim, mindig más könyv tudna lekötni, amilyen éppen nincsen kezem ügyében...

Én szeretem a történelmi meg orvosi regényeket is, szóval valamilyen szinten azért is olvasok, hogy tanuljak. Nem szeretem az ilyen "üres" könyveket, amiknek se erkölcsi, se tudományos mondanivalója nincsen.

Van pár ember, akit el se tudnék képzelni a kezében egy könyvvel, én viszont szeretek olvasni, pedig nem vagyok tanulásmániás :D

15/L

2012. aug. 8. 00:53
 20/36 anonim ***** válasza:
Én IMÁDOK olvasni!!! :)) Az én osztálytársaim egyáltalán nem olvasnak könyvet mert ők is azt hiszik hogy ez olyan mintha tanulnának...de egyáltalán nem olyan. Szinte én vagyok az egyetlen az osztályban aki olvas. Én kb napi 6-7 órát szoktam olvasni mostanában, persze csak a nyári szünet miatt. Ha suli van akkor már nem hiszem hogy lesz ennyi időm, de napi 1-2 órám biztos hogy lesz. :))
2012. aug. 8. 08:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!