Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Kamaszok ti olvastok?

Kamaszok ti olvastok?

Figyelt kérdés

Sok osztálytársamtól hallottam mostanában hogy utál olvasni és nem is szokott mert az olyan mintha tanulna, nekem ez fura volt mert én rengeteget olvasok (ha időm engedi) pedig nem vagyok egy tanulás mániás vagy valami...de szerintem ez csak minimális szinten függ össze...ti hogy vagytok ezzel?

15/L

2012. aug. 7. 21:06
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Ismerős helyzet, az én osztályomban meg az a divat, hogy aki olvas, az stréber... Én nagyon szeretek olvasni, ha időm engedi, minden nap olvasok egy kicsit, nemrég keztem el A tűz és jég dalát, nem lehet letenni :)
2012. aug. 8. 10:09
 22/36 anonim ***** válasza:
elozo ketto valaszolo, nalunk is streber az aki olvas, en meg imadok olvasni. szerintem ok nem tudjak mit hagynak ki, mert en a konyvekbol mindig tanultam valamit, legyen akar olyasmi, mint kitartas vagy az, hogy elfogadjam magam es ne erdekeljen masok velemenye!
2012. aug. 8. 10:22
 23/36 anonim ***** válasza:

én nagyon szeretek olvasni! :) volt nyár, hogy 8 könyvet kiolvastam.. :D (persze nem voltak olyan vastagok) a kötelezőket én sem szeretem, szerintem sokak ezek miatt utálják meg az olvasást. nem bírom, ha 30 oldalon keresztül leíró rész van, ezeken csak átfut a szemem. :D viszont ha érdekel egy könyv, nem tudom letenni. van sok könyvem amiket már vagy 3-szor elolvastam. :)

egyáltalán nem gáz, sőt nagyon jó, ha olvasol! :)

a legyek urát tavaly vettük, 9.ben, tényleg nem volt rossz. a görög regéket viszont utáltam. :D

16/L

2012. aug. 8. 10:48
 24/36 anonim ***** válasza:
Én már nem vagyok kamasz, de kb 13 éves korom óta olvasok rendszeresen, naponta kb. 2-3 órát. Szerintem akkor szereted meg az olvasást, ha találsz egy olyan könyvet, ami tökéletesen illik hozzád és felkelti az érdeklődésedet. Sok kamasz még a tankönyveit sem veszi a kezébe, nemhogy belekezdjen egy regénybe, vagy valami. Egyébként, az olvasás abszolút nem olyan, mint a tanulás, inkább mintha filmet néznél, csak fejben:)
2012. aug. 8. 12:45
 25/36 A kérdező kommentje:
Nálunk tök természetes hogy senki nem olvas, elhűlve nézet rám az egyik haverom amikor közöltem hogy rengeteget olvasok (gondolom nem nézte ki belőlem nem vagyok az a nagy tanulós XD) de utána hogy én elmondtam pár srác mondta hogy igazából ő is szeret csak nincs ideje...
2012. aug. 8. 12:54
 26/36 anonim ***** válasza:

Kötelezőkön kívül szinte mindent szívesen elolvasok, a könyvtárban is törzsvendég vagyok.

Amúgy nem kötelező olvasni, nem kell jobbnak érezned magad ettől. Nem újkeletű dolog, nem csak a " modern kor problémája".

2012. aug. 8. 14:47
 27/36 anonim ***** válasza:

jaja, nincs olyan hogy ne olvasnék valamit, kb 10 éves korom óta :D

17L

2012. aug. 8. 16:40
 28/36 anonim ***** válasza:

Milyen ironikus, pont most tettem félre egy könyvet, hogy válaszoljak erre a kérdésre :)

Imádok olvasni, 16 éves vagyok, naponta úgy 3-4 órát töltök olvasással.

2012. aug. 8. 20:22
 29/36 A kérdező kommentje:
hát kedves utolsó:a sors fintora XD
2012. aug. 8. 21:07
 30/36 anonim ***** válasza:
Én is sokat olvasok, mert sok a szabadidőm. 16 vagyok. Nem tom mért nem olvasnak. Nekem az uncsitesóm nagy könyvmoly, mint én. Lusták a mai kamaszok.
2012. aug. 8. 21:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!