Kamaszok ti olvastok?
Sok osztálytársamtól hallottam mostanában hogy utál olvasni és nem is szokott mert az olyan mintha tanulna, nekem ez fura volt mert én rengeteget olvasok (ha időm engedi) pedig nem vagyok egy tanulás mániás vagy valami...de szerintem ez csak minimális szinten függ össze...ti hogy vagytok ezzel?
15/L
én utálok olvasni 15F
(le lehet pontozni, nemérdekel)
Én is sokat olvasok.Attól függ mennyi szabadidőm van,de annyi biztos,hogy minimum napi fél órát olvassak.
15/L
nem foglak le pontozni ez nem gáz
csak arra válaszolj miért nem?
Most is olvasok jelen pillanatban, ezt a kérdést :)
Könyvet amúgy nem szoktam.
Én szoktam néha. Ha találok olyan könyvet aminek szimpatikus a története vagy mások nagyon ajánlották akkor azt elolvasom. :) De ha kötelezőt kell olvasni, hát.. azzal bajban vagyok. Általában valami rövidített változatot lapozgatok át. :D:D
Amit utoljára olvastam az Lauren Condradtól az L.A. Candy ha valakit érdekel akkor nagyon jó könyv lányoknak. ;)
Én amióta megtanultam olvasni (5 éves voltam, a Szerencsekerék című műsornak köszönhetően :)) imádok, még most (15 év elteltével) is minden este lefekvés előtt olvasok egy órát, kamasz koromban ez még inkább így volt. Persze a kötelezőket utáltam, azok csak rövidítve mentek. Kicsit sajnálom azokat, akik nem szeretnek olvasni, annyi fantasztikus történet van, hogy kár kihagyni, nagy élmény :) Szerintem ennek is volt köszönhető, hogy világéletemben jó tanuló voltam, és hamar felfogtam, amit tanultam.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!