Elolvasnád a regényemet?
A műfaja krimi, laza, könnyed stílusban írtam.
Két new yorki ügynökről szól, akik az FBI gyilkossági csoportjánál dolgoznak. A páros egyike egy középkorú, komoly pasas, a társa egy pimaszkodó fiatal lány. Az ő kapcsolatuk alakulásáról, és természetesen közös nyomozásukról szól a sztori.
Nem. utálom a buta kitalációkat.
Millió okos könyv van már megírva, és még nem olvastam... Inkább azt fogyasztom.
Én nagyon szeretem a krimiket, szívesen elolvasnám:)
nem értek egyet az előttem szólokkal, szerintem igenis fontos, hogy valaki kibontakozzon és nem szabad így lehordani, arról írsz, amiről akarsz!
Ne foglalkozz ilyen goromba pokrócokkal, de ami a legfontosabb, magadnak írj! (ezzel nem azt mondom, h ha egyszer ki akarod adatni, de prónáld meg, hanem h legyünk reálisak, mamár erre kevés esély van...)
Köszönöm a két kedves választ. Jobb is, ha "okos" könyveket fogsz olvasni, talán tanulni fogsz belőlük valamit, például illemet és viselkedni.
Második, sajnálom, hogy ez a műfaj tetszik. Ha te is tudsz írni, szívesen várom a "gyurmádat" olvasásra, sok sikert!
A harmadik válaszolónak tényleg köszönöm a válaszát. Próbálok nem törődni az ilyen megjegyzésekkel, de egy teljesen normális kérdésre miért kell így reagálni? Nem is érdekes.
Eleinte magamnak írtam, de érdekelne, hogy mások mit gondolnak róla, lehet-e jövője, megéri-e folytatni. A kiadás pedig... távoli álom, előbb tudnom kell, hogy egyáltalán jól írok-e, ezért szeretnék olvasókat találni.:)
Az előző vagyok! Igen-igen, adtam tippeket is. :) Most lapozgatta és csak a 3. fejezetet olvastam el... mit is mondjak... írtóra haragszom rád!!!!!!!!!!!! Hogy miért is: Kinek van szíve ilyen izgis sztorit írni megszakításos alapon? Úgy érzem, egy darabot téptél ki belőlem, hogy nem tudom, mi lesz a sztori folytatása! :)) persze vannak hibák, például néhol tul sok a párbeszéd, vannak felesleges részek, de a stílusod nagyon bejövös!!!! :D Mikor lesz következő része? Én falnak megyek, ha nem olvashatom tovább! :))
Csak egy valamit árulj el: ugye fog benne futni egy szerelmi szál? :)) A jóképű felettes a Jackson.... :P
Utolsó: Igen, a honlapján fent van az első 3 fejezet... készülj fel, mert a dizájn is nagyon dögös! :)
www.hopeless-cases.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!