Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tudnál ajánlani olyan mangát,...

Tudnál ajánlani olyan mangát, ami jó, vagy szívesen elolvasnád, de nem jelent még meg magyarul?

Figyelt kérdés
Szeretnék mangát fordítani, úgyhogy ajánljatok nekem olyan műveket, amik még nem jelentek meg magyarul! Köszi!
2011. máj. 3. 10:21
 1/5 anonim ***** válasza:

Mármint nem jött ki magyarul, vagy fanfordítás sincs belőle?

Az első verzió Ranma vagy Love Hina, a második Sand Chrincles, Kamikaze Girls, Honey and Clover, Family Compo, Sobakkasu!, Sakura Hime Kaden, Ah! Megami-sama, Mistress Fortune. (bocs, főleg shoujo-t írtam, de most ezek jutottak eszembe)

2011. máj. 5. 17:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Five, Dengeki Daisy -erre a kettőre én már olyan régóta várok :D Mármint fordításra :D
2011. máj. 5. 22:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Én olvastam a Dengeki Daisy-t magyar fanfordításban. Lásd, Animeaddicts, Manga.hu

De nem haragudnék egy magyar kiadásnak

2011. máj. 7. 13:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Így van, én is olvastam. De nincs még kész. Mindkettő fent van ott, de már régóta semmi :) Az a kommentelő vagyok aki ajánlotta Dengeki Daisy-t és a Five-ot :)
2011. máj. 8. 00:17
 5/5 A kérdező kommentje:

Az Ah megamisama-n most dolgozok ;DDD Láttam belőle fanfordítást, de sok rész ott kimaradt :)

A többieknek pedig utánanézek! Köszönöm a válaszokat!

2011. máj. 8. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!