Sellős könyv - elolvasnád?
Három éve dolgozok egy könyvön, melynek főszereplője egy félig ember-félig sellő lány. A sztori érdekes, váratlan fordulatokkal. Nem gyerekkönyv, szóval ne azt várjátok! Inkább thriller-misztikus-romantikus (olyasmi mint a Twilight).
Te elolvasnád? :)
/Légyszi, NE poénkodjátok el.../
18/L
Hű, köszi a válaszokat, jól esik, hogy van érdeklődés a témában :D Mert hogy könyv nincs sok róla, az tutibiztos... :)
Még nincs kész, de már összegyűjtettem kiadók neveit, és majd a szüleim segítségével eldöntöm, melyik lesz a legjobb. :)
Köszi mégegyszer! Írjatok még!
Köszönöm! Még azért messze van a könyvesboltokba kerülés :)
Mint Ariel, a kis hableány mesében. Én legalábbis így alkottam meg: a lábai összenőttek, pikkelyek alakultak ki rajta, és végükön uszony található. Nem tudja behajlítani. A felsőteste teljesen emberi (és, hogy teljes legyen a kép, éppen bikiniben lesz, amikor befejeződik az átalakulás). De ez csak az én elképzelésem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!