Melyik volt a legrosszabb könyv, amit valaha olvastál?
Rossz könyvet még nem olvastam, az alábbira sem mondanám, hogy rossz, csak épp sokkal gyengébb az átlagnál:
Stephen King - A Rémkoppantók
Imádom King könyveit, de iszonyatosan lassú, túlontúl is. Több száz oldalnyi dögunalom, egy-két hasznos infó van csak elejtve, ami vinné tovább a cselekményt, de annyi a töltelék-rizsa, hogy az hihetetlen.
Gergő és az álomfogók. Nem tudom miért, de cseppet sem tetszett.
A másik egy Stephen King könyv volt, nemrég "adtam fel", a Nem jön szememre álom, egyszerűen annyira nem kötött le, hogy képtelen voltam befejezni.
Szerencsére mindkét könyv könyvtári volt, különben biztosan bosszankodtam volna, ha pénzt adok ki értük.
Gárdonyitól a Láthatatlan ember, meg az Egri csillagok.
Tudom, csomóan alapnak tartják őket, de én alig bírtam végigolvasni őket. Főleg a Láthatatlan embert, pedig az elég rövid.
Az Egri csillagokban meg a frász kerülgetett, amikor húsz oldalon keresztül részletezett az ágyúktól kezdve a várfal tégláiig mindent.
A láthatatlan ember a világ legjobb könyve. : D Ebből is látszik, hogy mindenki mást szeret, és a könyvek között így is-úgy is találsz magadnak valót.
Engem a Kőszívű ember fiai készített ki, 20 oldalt bírtam, de valami irtózatos szenvedés árán. Pedig a warhammertől a stephen kingen át a trónok harcáig mindent szeretek.
Örülök a véleményeknek!
A láthatatlan emberen meg az Egri csillagokon én is nagyot néztem, mert nekem könnyen mentek, és a legjobb könyvek közé sorolom őket. De éppen ezért örülök a véleményeknek, hogy önállóak és őszinték.
Az arany emberrel mostanában kínlódok, remélem, később jobb lesz.
A Narnia krónikáitól is a frász tör ki.
Mik voltak még a legrosszabb olvasott könyvek?
Rachel Ward: Számok...
Nem szeretem egy könyvre se mondani, hogy rossz, de az egy kín szenvedés, van még belőle 20 oldal hátra... de valami eszméletlen, mennyire tud taszítani. A téma jó lenne, de a nyelvezete, a karakterek, és a reakcióik...
(Az előzőekhez írva, most kezdem a Vörös és feketét kötelezőként, a Gérard Philipe-féle filmbe belenéztem, az tetszett. Az aranyembert én úgy akarom, szeretni, de kötelezőként, már 2x olvastam el, és nem vagyok képes megszeretni, pedig Jókai... -.-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!