Melyik volt a legrosszabb könyv, amit valaha olvastál?
Delia Owens-Ahol a folyami rákok énekelnek.
Halál unalmas egy könyv, konkrétan papírpazarlásnak tartom. Unalmas, vontatott, konkrétan nem történik semmi benne. Olyan semmilyen könyv. Lapos a cselekmény, a karakrerek sekélyesek, kriminek halovány, romantikusnak nem illik be. Szépek a tájleírások, ennyi pozitívuma van. Szó szerint végigszenvedtem.
Elsie Dinsmore sorozat, tessék, az első rész:
#54 Az ajánlás egy nagyon érdekes formáját választottad. :D
Számomra ez a Szent Johanna gimi volt. Az exem rávett, hogy elolvassam. Egy iszonyúan buta, gyenge lábakon álló, káros üzenettel rendelkező (ez volt a fő problémám vele) regény, amit mindennek ellenére rengetegen olvasnak, ha tippelnem kéne, az E/1 és a hősszerelmesnek beállított Cortez miatt. Vagy nem tudom, lehet zseniális lesz a későbbi kötetekben, csak az elsőt olvastam el, az agyam már az után is viszketett.
#55 Minek jellemezzem szegény Elsie-t, ha beleolvastok, látjátok, hogy nagyon szar :D Kivéve ha fanatikus vallásos valaki, akkor bejöhet neki az ilyesmi.
A SZJG tényleg az, ami inkább gyerekkorban jöhet be a lányoknak, ha az első rész nem tetszett, a többi se fog (azt hiszem, én az ötödikig bírtam, ahol Reni már összejön Álompasi Cortezzel, onnantól egyszerűen érthetetlen, mit szeret benne Cortez).
#56 Persze, csak viccesnek gondoltam magam. :D
(Azt hiszem, az SzJG-vel továbbra sem strapálom magam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!