Ez alapján elolvasnád ezt a könyvet? Többi lent.
"A kétkezi emberek, a természet és az állatok világának mesteri ábrázolója, a vadászat és halászat izgalmas pillanatinak költői megelevenítője legtöbb írásában magáról vall, közvetve vagy közvetlenül. Új könyvében, a Ballagó Időben gyermek- és ifjúkorát eleveníti fel láttató erővel, az egymásra tolúló emlékek látszólag szeszélyes, de mindig a cél irányába igazodó rendjét kötve. Meleg szeretettel idézi fel gyermeksége varázsos tájait, a kis somogyi falut: Göllét, tanító-gazdálkodó-vadász apját, melegszívű nagyanyját és mind az egyszerű embereket, akik emberségét s írói világát elhatározó erővel formálták."
Talán nemlett túl hosszú.. :/(:
Én lány vagyok, 14 éves.
Engem se túlzottan vonz ez a téma, én is inkább a misztikus, romantikus szálak felé hajlok. De utálom az ilyen varázslényeseket és nem bírok elolvasni egy középkorban játszódó könyvet sem. Nem szeretem azt a kort. :D
A modern boszorkányokról, vámpírokról, démonokról szóló könyveket szeretem meg a romantikusokat.
De szerintem ha az idősebb korosztályt célzod meg akkor sikered lehet :D Anyum szerintem elolvasná vagy a nagynéném és ezt cseppet sem sértésnek mondom. Minden könyv másnak íródik ritka az olyan, amit mindenki szórakoztatónak talál.
El, főleg mert szeretem az ilyesféle könyveket, Fekete István nagy kedvenc! :) A Ballagó időt olvastam is valamikor... nagyon régen. Arra biztosan emlékszem, hogy tetszett.
16/L
Nem igazán a stílusom. (Durva urban-fantasy illetve krimi mániám van.) De talán kicsit kevésbé fellengzős szöveg jobban megragadna.
31/Nő (Fölsőfokú végzettséggel per pill munka nélkül)
Nem olvasnám el ezt a könyvet.
19/L
18/L vagyok
kézbe venném a könyvet, de az első 3 oldalnak kéne meggyőznie, mert a fülszöveg sovány és erőltetett. nem a fogalmazással van a baj. én nem bírom amikor az íróról ír a fülszöveg : hogy remekül festi le, h ábrázolja, stb. írj a tartalomról. olyan röhejes, amikor tudod, h az író magáról ír.
Én sem olvasnám el, ez igazán unalmasan hat így...
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!