Elolvasnád egy kezdő író könyvét?
Figyelt kérdés
2010. aug. 9. 04:50
2/20 anonim válasza:
Igen, de ez mondjuk attól is függ, hogy mit ír... Ha filozofál és prédikál benne, akkor nem, mert az nem köti le az érdeklpődési körömet, de ha kaland regény, romantikus tinikönyv, akkor igen :)
5/20 anonim válasza:
Persze,miért ne,lehet h ő lesz a jövő nagy írója :)
Miért kérdezted?Talán te is írsz?
6/20 A kérdező kommentje:
Igen. Én is írok. :) Egy romantikus kalandregényt :) Csak olvasgattam a kiadóknak a honlapján, hogy például 3000 darabnak el kell fogyjon 1 év alatt. És kíváncsi lettem, hogy az emberek szívesen olvasnak e kezdőktől is :)
2010. aug. 9. 13:10
7/20 anonim válasza:
Hány éves vagy? Milyen típusú romantikus kalandregény? Ugye nem Tvájált? Szerintem elolvasnám szivesen...
8/20 A kérdező kommentje:
19 éves lány vagyok. Nem, semmi köze a twilighthez :) Mily furcsa, mindenki ezt kérdezi :) Lényegében egy fiú és egy lány egymásra találásáról szól. Arról, hogy milyen erős is az a bizonyos első szerelem a sok kín és szenvedés ellenére is amin át kell menniük. :)
2010. aug. 10. 00:13
9/20 anonim válasza:
Szívesen olvasok más kezdőktől, ugyanis énis írogatok. Bárnem könyveket, hanem egyszerű novellákat, esteleg verseket. Demár volt h elolvastam egy kezdő könyvét, adtam tanácsokat, és úgy tűnik még idén publikál:)
10/20 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy egyszerű novellákat?? :) Azt sem könnyű megírni. Nem a mennyiség számít, hanem a minőség :) Sok sikert. Am novellákat is ki lehet adatni. Próbáld meg. És van pár könyv amiből elsajátíthatod a klasszikus versírás alapjait :) Aztán kialakítod a saját stílusodat :) szurkolok!!!
2010. aug. 11. 05:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!