Honnan tudnám letölteni a Kezdő Írók Kézikönyve c. könyvet?
Letölthető verzióval én még sajnos nem találkoztam, viszont mivel engem is nagyon érdekelt, így megvettem. Pár hónapja ugyan, de szerintem még ma is kapható. Nézhetek hozzá linket, ha gondolod...
Ha mindenképpen letölteni szeretnéd, abban nem tudok segíteni sajnos. Nem állítom nincs olyan változata, én mindenesetre nem találkoztam vele.
Bizony kapható, én bookline-on rendeltem olyan két hónapja :)
csak sajnos az egyetemen elhagytam, mikor kb a felénél jártam :/ mire visszamentem, már nem volt meg :D
Köszi mindkettőtöknek a válaszokat.
Én is utánanéztem a bookline-on, azt hiszem, nem keresgélek tovább a neten, inkább meg fogom rendelni. Eleinte nem nagyon hittem én ezekben az írásoktató kézikönyvekben, de valaki ajánlására felkeltette a figyelmemet, ő kifejezetten ezt ajánlotta. Talán mégis hasznos lehet.
a második vagyok.
írni nyilván nem ebből fogsz megtanulni, hiszen ez nem így működik, de tanácsokat, tippeket ad, hogy hogyan tudsz megszerkeszteni egy regényt/novellát, vagy ha nem tudod, hogy kezdj hozzá, mit tegyél, hogyan mutasd be a szereplőket, stb. Én sokat tanultam belőle :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!