Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Melyik a kedvenc Harry Potter...

Melyik a kedvenc Harry Potter részed könyvben és filmben? Melyik lett a legrosszabb?

Figyelt kérdés
Véleményeket írhattok.

jan. 17. 17:49
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
80%
az 5. rész a legrosszabb, mert máig nem sikerült felfogom, mi a tökömet kellett annyira őrizni azon a szaros jóslaton (és főleg nem, hogy miért hitték fegyvernek)
jan. 17. 18:07
 2/33 anonim ***** válasza:
86%
kedvencem pedig a 2-es. azzal, hogy egy suttogó szörny pusztít az iskola falain belül, az egész könyvet átszőtte egy sajátos krimi és horror hangulat. kölyök koromban pont ilyen sötét téli estéken olvastam, és teljesen be voltam tőle tojva.
jan. 17. 18:10
 3/33 A kérdező kommentje:
2# Köszönöm a választ. :) Filmek?
jan. 17. 18:19
 4/33 anonim ***** válasza:
82%

A kedvencem filmben a Titkok kamrája és a Félvér herceg

Könyvből még nem olvastam el mindet, ezért nem szívesen mondanék kedvencet

jan. 17. 18:40
 5/33 anonim ***** válasza:
76%

Az Azkabani fogoly a kedvencem.

Talán mert ezzel a regénnyel kezdtem a Harry Potter világát. :)

jan. 17. 20:44
 6/33 anonim ***** válasza:
64%

Könyvekből az öt és a hat a kedvencem. Jó hosszúak.

Filmekből a 4 és a 7/2.

jan. 18. 08:58
 7/33 anonim ***** válasza:
100%

Filmeket nem láttam, így arról nem tudok nyilatkozni.

Könyvek: 1, mert elkezdődik valami jó. 7, mert kiderül kik az igaz barátok

jan. 18. 18:23
 8/33 anonim ***** válasza:
100%

Filmben is könyvben is egyaránt a harmadik rész tetszik a legjobban, aztán utána a második, és aztán a hetedik

De nem nagyon tudok ranglistát állítani, 12 éves koromtól rajongó vagyok, így nekem egyaránt tetszik mindegyik.

jan. 18. 18:28
 9/33 anonim ***** válasza:

A könyvek közül talán a 3, 4, 5-et mondanám.* Utóbbiban nagyon szerettem, hogy Sirius igen sok jelenetben kapott helyet.

A filmek közül talán a 2. és a 3. Amúgy a filmekkel úgy alapjáraton az volt a bajom, hogy sok minden részletet, legyen az nagyobb vagy kisebb, átvariáltak vagy kihagytak. Jó, én megértem, hogy már így is majdnem 3 órás filmekről van szó dehát akkor is. Van egy csomó kihagyott jelenet amit szívesen láttunk volna.

*Egyébként úgy mellékesen hozzátenném még, hogy ezeket is a lehető legnehezebb volt eldönteni, mert mindegyiket nagyon szeretem.

jan. 19. 00:03
 10/33 anonim ***** válasza:
100%

"2# Köszönöm a választ. :) Filmek?"

az 1-es film a kedvencem. az érzés, amikor először beültél a moziba megnézni a régóta várt 1. részt, és pont úgy csöppentél bele a bájos, magával ragadó, varázslatos mesevilágba, mint a roxfortba készülődő harry.

jan. 19. 00:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!