Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ki a legrosszabb klasszikus...

Ki a legrosszabb klasszikus író és miért?

Figyelt kérdés

jún. 15. 20:58
 1/4 anonim ***** válasza:
52%
Számomra Jókai Mór és J. R. R. Tolkien. Elviselhetetlenül vontatottan írnak. Elolvasol 100 oldalt és semmi nem történik. Elunom az életem, mire a könyv végére érek.
jún. 16. 17:24
 2/4 anonim ***** válasza:
53%
Plusz egy Jókaira, egyetértek 1-el. Hivatkozási pont a magyar kultúrában, tulajdonképpen alapművesség része ismerni 1-1 pontot, de valószínűleg csak azért, mert anno ő volt a kötelező, akit ledaráltak mindenki torkán. Engem a középiskolában már nem is traktáltak vele, sokkal jobb könyveket olvastattak, Jókait csak huszonévesen ismertem meg, és hogy is mondjam.. Nem lett a kedvencem.
jún. 16. 20:15
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Jókai Mór, a nagy mesélő.

Én szeretem a műveit. Sokat lehet belőle tanulni.

jún. 17. 09:23
 4/4 anonim ***** válasza:

Jókai pedig nagyon jó, jóval sokoldalúbb, mint azt az általános iskolai tananyagból megszoktuk. A jövő század regényét pl. ajánlom mindenkinek.

Klasszikus írók alatt a szépirodalomra gondolsz?

Közül én bevallom Dragomán Györgyöt nem kedvelem.

Ha klasszikus írók alatt már halottakra gondoltál és nem kortársra, akkor meg Jane Austin, aki így hirtelen eszembe jut és nem bírom elolvasni.

jún. 19. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!