Melyik volt a legrosszabb kortárs könyv, amit valaha olvastál? Végig tudtad olvasni?
Carlos Chernov: Végtelen vetítés
Nem jutottam a végére....
Mást vártam :/
"Szépirodalom": Gerlóczy Márton- Igazolt hiányzás
Azt az önmentegetéssel párosult felmagasztalt nihilizmust, ami abban volt... Egész olvasmányosan lett megírva, de az értékrendje folyamatosan taszított. Végig olvastam, mert olvasóversenyre kellett, de csak azért.
"Szórakoztató irodalom": Charlie N. Holmberg- A papírmágus
Rövid kis könyv, az alapsztori és a borító nagyon tetszett, ezért nagyon erőltettem az olvasást. Kb. már csak az ötöde volt hátra, amikor feladtam, és nem érzem, hogy veszítettem volna bármit is. Hogy ennyit elolvastam belőle, igazából nagy teljesítmény volt tőlem, mert teljesen sablon volt az egész, beszűkült világgal, mozgalmatlan történettel és megkedvelhetetlen, semmilyen karakterekkel.
A szürke 50 árnyalata.
Végigolvastam, elvből, hogy ne vághassa senki a fejemhez, hogy vakon mondok véleményt.
Az a kép amit közvetít a szerelemről, a szexről és a felnőtt párkapcsolatokról, az nem csak botrányos, hanem egyenesen káros. Hogy a BDSM-ről közvetített torz képet ne is említsem.
Az Alkonyat-sorozat is hasonló okokból volt szörnyű, de a szürke 50 árnyalatához képest egy irodalmi műremek, érett és értékes gondolatokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!