Melyik a legrosszabb könyv amit eddig olvastál? Melyik könyvekről hallottál már rosszat?
Heló!
Megválogatom, miket olvasok, és ezért inkább csalódásom volt. Fantasy terén volt egy, Az orkvadász (Warhammer könyvek). Unalmas volt és vontatott, szerencsére a későbbi részekben Long magára talált.
A szürke ötven árnyalatáról nagyon rosszakat hallottam, és sok más felkapott könyvről is, ezeket messze kerülöm, és maradok a jóknál.
Amúgy meg, az lemaradt, hogy a Szürke 50 árnyalatát szerintem is időpocsékolás elolvasni, hiszen, ha nem tetszett a film, fölösleges. Én sokkot kaptam tőle, ezért a közelébe sem mentem a könyvnek, szóval azt nem ajánlom.
Az Alkonyat szériát ajánlom, de csak ha kedveled a fantasy műfajt, hiszen ebben azért vannak bőven különös képességű lények.:D De szerethető.:) Részemről legalábbis.:)
Az Alkonyat kritikán aluli tényleg. Én speciel imádom a fantasyt, de a paranormális elemekbe csavart borzalmas szerelmi történetek a műfaj legalja. Egyszerűen nevetséges. Ugyan ez a véleményem Cassandra Clare gagyiságaira. Valami hihetetlenül tehetségtelen az a nő.
Mondjuk rengeteg YA könyv van, amit esetleg WC papírnak használnék. Olyan érzésem van, hogy egy csomó rémes író nekiáll kamaszlányoknak írni, mert hát azok felzabálnak minden sz*rt és még tapsikolnak is hozzá.
Borbély Szilárd - Nincstelenek
Engem annyira feldühített ez a könyv, hogy hihetetlen. Közben agyon van dicsérve. Tudom biztos bennem van a hiba, hogy nem értem meg a modern magyar költészet nyomorúságos irományait. Igazából azt nem értem, ha valami nagyot akarnak alkotni, akkor miért mindig a nyomorral próbálkoznak. És ilyeneket írnak arra a könyvre, hogy gyönyörű iromány. Egyetlen egy negatív véleményt olvastam eddig róla, le is osztották a kommentelőt, hogy aki a romantikus, meg ponyvaregényekhez van szokva az úgyse érti. -_-
Ez a könyv annyira dühítő, mocskos, undorító, hogy legszívesebben elégettem volna az én kötetemet. Ezért kár lapot pazarolni...
Az egész "könyvnek" csupán annyi a lényege, hogy férfi kínozza a nőt, a nő a gyerekeket, a gyerekek egymást, az állatokat meg mindenki. És leírja az állatkínzás minden apró részletét. Hogy hogyan fojtja a macskát a vízbe, vagy épp hogyan csapkodja őket a falhoz. Vagy azt, hogy hogyan kell a macskának csapdát csinálni, ha meg akarják ölni.
Az egész könyv egy nagy fertő.
Bocsánat, hogy ilyen összefüggéstelen amit írtam, de így hogy egy éve olvastam, még mindig kiborít ha rá gondolok.
Én azért olvasok könyvet, hogy kikapcsolódjak és szórakoztasson, vagy tanuljak belőle (ismeretterjesztő könyvek). Vannak emberek, akik meg azért olvasnak könyvet, hogy elmondhassák mennyire műveltek és egymás között értekezhessenek a kortárs magyar költők "fenomenális" műmájerkedéseiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!