Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi volt életetek 'legrosszabb'...

Mi volt életetek 'legrosszabb' döntése?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi volt-e az életetekben olyan könyv, amit megbántátok, hogy elolvastátok? Ha igen, írd le kérlek rövid (vagy nem annyira rövid:) ) indoklással!

2012. aug. 24. 19:45
 1/10 anonim ***** válasza:
4%
megnyitni ezt a topicot
2012. aug. 24. 19:49
 2/10 anonim ***** válasza:
52%

Most több noname könyvet is írhatnék, de inkább olyat írok, amik ismertebbek: Dallos Sándor: A Nap szerelmese- híres könyv, de annyira romantikusan giccses és nőknek való, hogy nem bírtam.

Meg Jókai: Kárpáthy Zoltán- csalódás az Egy magyar nábob után.

Meg nem szeretem Krúdy stílusát, azt, hogy olyan korról nosztalgiázik, ami sose létezett és szélhámos kalandorok a hősei.

Amiket szeretek, inkább modernek: Vonnegut, Pelevin, Esterházy

2012. aug. 24. 19:54
 3/10 anonim ***** válasza:
58%

Mondjuk :

MArtina Cole-Könyörtelen üzlet

S. King- Nem öjön szememre álom

E. Bronte- Üvöltő szelek /tudom, hogy sokaknak tetszik, de nekem nem jött be/

2012. aug. 24. 20:23
 4/10 anonim ***** válasza:
67%
A szürke ötven árnyalata nagyon rossz ötlet volt. Meg a Tizenhárom okom volt.
2012. aug. 24. 20:26
 5/10 anonim ***** válasza:
63%
van.. párat megkaptam ajándékba ismerősöktől a "vöröspöttyös" könyvek közül. mind twighlight utánzat, szerintem szarok. a másik, aminek nem tetszett a stílusa, az a éhezők viadala volt... az filmben jobban sikerült. nem szeretem ha egy könyveben ilyen egyszerű szavak vannak, hogy "valamik", meg "cuccaim" és az "izéktől" a falra mászom. és eleve a E/1 ben írt könyvek nem a kedvenceim ami a vöröspöttyöseknél is jellemző.
2012. aug. 24. 20:26
 6/10 anonim válasza:
58%
Kármán - Fanni hagyományai. Valahogy végigolvastam, de már nem tudnám elmondani igazán, hogy miről szól, néha csak bámultam a lapokat. Túl érzelgős stílusban van megírva. Számomra szenvedés volt.
2012. aug. 24. 21:16
 7/10 anonim ***** válasza:
64%

Nekem sok ponyva van, de ezeket a lektűröket serényen elfelejtettem. Van egy ismerősöm, aki sajnos csak anynit tud, hogy szeretek olvasni, és veszi azt, amit lát... A múltkor inkább kézimunka magazint kértem, mindenki jobban jár. Pár krimi (a svéd krimiszerzők nagy sikerén - Tetovált lány - felbuzdulva volt a Librinek egy krimi-akciója, mindenféle olcsó ponyvát leáraztak... a többséget megkaptam, olvashatatlan, a címek is összefolytak), sok romantikus nyál (Danielle Steel legrosszabb műveinek gondos válogatása, azt hiszem; eleve nem szeretem a témát, de a stílus még egy lapáttal rátett, tartalma meg nem volt a könyveknek), valami ismeretlen francia szerző kalandregénye, ami a semmiből sehová tartott. Leginkább olyanok, amiket eleve kis reménnyel vettem a kezembe, de még ezt is alulmúlták. (Nem mondom, volt jó is. Meglepően jó.)

"Ismert" klasszikus egy volt, amit őszintén nem bírtam, méghozzá a Bovaryné. Nekem az a halál, és életem egyik legrosszabb döntésének tartom, hogy végigszenvedtem rajta magamat (kit érdekel, hogy kötelező volt, két órát töltöttünk vele, egy "rövidített kiadással" többet értem volna). Annak ellenére, hogy a kritikai realizmust imádom, a francia realistákért megveszek, ezt nem bírtam.

2012. aug. 24. 23:01
 8/10 anonim ***** válasza:
64%
FALLEN!
2012. aug. 25. 00:25
 9/10 anonim ***** válasza:
73%
Az ajtó, Szabó Magdától. Igazából tetszett, mert nyagyon jó könyv, viszont engem olyan szinten megviselt lelkileg, hogy jobb lett volna, ha nem olvasom el.
2012. aug. 25. 10:06
 10/10 anonim ***** válasza:
60%

beautyful darkness

Soha, SOHA! :'D

Persze ízlések és pofonok, de én... Fuhh.. Vontatott, alig történik benne valami, abszolút unszimpatikus, magatehetetlen főhős.. Nem, abból nem kérek még egyszer..

2012. aug. 25. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!