Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Kinek mi volt eddigi élete...

Kinek mi volt eddigi élete során a legrosszabb filmélménye?

Figyelt kérdés
Tegnap megnéztem eddigi sivár és rövid életem legidiótább filmjét, a rendezőt felgyújtanám, a színészeket meg jól orrbavágnám, mert ilyen filmben szerepelni bűntény, mellesleg a címe: A Káosz birodalma, nektek mi a véleménytek, ha láttátok, vagy esetleg rossz filmesélmények?

2012. aug. 17. 20:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
60%
Nekem a A vikingek felemelkedése (Valhalla) volt a legszörnyűbb.
2012. aug. 17. 20:45
 2/11 anonim ***** válasza:
25%

Volt néhány film, ami belőlem is mérhetetlen utálatot váltott ki. A versenyzők:

BloodRayne

[link]

Uwe Boll egyik emberiségellenes bűntette. Ez azért volt különösen tragikus, mert egy jó alaptörténetet kaparintott meg, a filmet viszont szinte fizikai kín végignézni.

Egyébként egy félember-félvámpír nőről szól, aki bosszúhadjáratot indít a vámpírok ellen.

Mély harapás

[link]

Elvileg egy horror vígjáték, de én nem találtam benne semmi humorosat, horror pedig csak annyi volt benne, hogy horrorisztikusan rossz. Arról szól, hogy van egy lány, aki a puncijával leharapja a srácok farkát. Eleinte csak véletlenül, aztán már szándékosan.

Holnap történt

[link]

Ismered azt az érzést, amikor hulla másnaposan felébredsz, alig látsz, fáj a fejed, kavarog a gyomrod, éhes vagy, de étvágyad nincs, ha pedig valamit mégis eszel azonnal kihányod? Na ez az a film.

És most megjelölnék néhány sokak által remeknek tartott filmet, amit soha nem tudtam megérteni, hogyan imádhatnak annyian:

Wall-e

[link]

Egy végletekig sablonos környezetvédelmi propagandafilm. Egyáltalán nem tartottam szórakoztatónak, nem is igazán értem kinek készült ez, mert egy gyerek egyszerűen fél óra után elunja, egy felnőttet pedig eleve nem érdekel. És még Oscart is nyert.

Üvegtigris

[link]

Igazi kultuszfilm... amiben semmi sem történik. Dacára, hogy vígjáték, vontatott és unalmas. A teljes játékidő alatt egyszerűen ömlik belőle az igénytelenség. Egyetlen pillanatot nem tudok felidézni, amikor akár elmosolyodtam volna.

Macska-jaj

[link]

Üvegtigris a négyzeten. Ugyanúgy ömlik az igénytelenség, csak ezúttal az egész szobát elborítja.

2012. aug. 17. 21:13
 3/11 anonim ***** válasza:
Kb 7 éves koromban az egon és dönci (azthiszem ez volt).A második a Jack és Jill.Mellesleg egyik kedvenc színészem szerepelt benne(adam sandler).
2012. aug. 17. 21:19
 4/11 anonim ***** válasza:
2012. aug. 17. 21:22
 5/11 anonim ***** válasza:
The Postman - nézhetetlenül unalmas volt, fél óra után kimentünk a moziból.
2012. aug. 17. 22:33
 6/11 1sajtburger ***** válasza:
100%
hirtelen meg nem mondom a címét...de ilyen szar filmet szerintem még nem bas*ott a világ ,mint amilyen az volt. :DDD
2012. aug. 17. 22:56
 7/11 anonim ***** válasza:

20 évvel később

Na azt nem ajánlom senkinek,olyan rossz...

2012. aug. 18. 15:10
 8/11 anonim ***** válasza:
A gumiabroncs
2012. aug. 18. 18:49
 9/11 anonim ***** válasza:
A forrás és a Túszjátszma.ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
2012. aug. 19. 01:00
 10/11 anonim ***** válasza:
Édes november, RRRrrr, mg az összes óriás póos/anakondás/cápás film
2012. szept. 2. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!