Kinek mi volt eddigi élete során a legrosszabb filmélménye?
Volt néhány film, ami belőlem is mérhetetlen utálatot váltott ki. A versenyzők:
BloodRayne
Uwe Boll egyik emberiségellenes bűntette. Ez azért volt különösen tragikus, mert egy jó alaptörténetet kaparintott meg, a filmet viszont szinte fizikai kín végignézni.
Egyébként egy félember-félvámpír nőről szól, aki bosszúhadjáratot indít a vámpírok ellen.
Mély harapás
Elvileg egy horror vígjáték, de én nem találtam benne semmi humorosat, horror pedig csak annyi volt benne, hogy horrorisztikusan rossz. Arról szól, hogy van egy lány, aki a puncijával leharapja a srácok farkát. Eleinte csak véletlenül, aztán már szándékosan.
Holnap történt
Ismered azt az érzést, amikor hulla másnaposan felébredsz, alig látsz, fáj a fejed, kavarog a gyomrod, éhes vagy, de étvágyad nincs, ha pedig valamit mégis eszel azonnal kihányod? Na ez az a film.
És most megjelölnék néhány sokak által remeknek tartott filmet, amit soha nem tudtam megérteni, hogyan imádhatnak annyian:
Wall-e
Egy végletekig sablonos környezetvédelmi propagandafilm. Egyáltalán nem tartottam szórakoztatónak, nem is igazán értem kinek készült ez, mert egy gyerek egyszerűen fél óra után elunja, egy felnőttet pedig eleve nem érdekel. És még Oscart is nyert.
Üvegtigris
Igazi kultuszfilm... amiben semmi sem történik. Dacára, hogy vígjáték, vontatott és unalmas. A teljes játékidő alatt egyszerűen ömlik belőle az igénytelenség. Egyetlen pillanatot nem tudok felidézni, amikor akár elmosolyodtam volna.
Macska-jaj
Üvegtigris a négyzeten. Ugyanúgy ömlik az igénytelenség, csak ezúttal az egész szobát elborítja.
20 évvel később
Na azt nem ajánlom senkinek,olyan rossz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!