Mik szerintetek a legrosszabb, illetve a legjobb filmek, amiket már eddig láttatok?
Legjobb: a forrás, az út, legenda vagyok, pillangóhatás, a holló
Legrosszabb: ideglelés (számomra tömény unalom), egyedül a sötétben, bloodrayne, a macska - le a kalappal (ezmiez???)
Legjobbak: Nekem 8, Kellékfeleség, A szikla, Con Air, Ál/arc, Bad Boys, A nemzet aranya, 8 mm, A tűzben edzett férfi, Másnaposok, Tiranic, Szerelmünk lapjai, Távkapcs, Mobil, Elrabolva, A nap könnyei, Őrült, dilis szerelem stb.
Legrosszabbak: Édes november, Az országút gyilkosa, Jóbarátok, Fertőzés, A Lazarus-terv, A nő ötször, A dögös és a dög, Földre szállt boszorkány, Hipervándor, Nem fogadott hívás, Sikoly, Szerelem és más drogok.
Legjobb : Irány a börtön , Totál káosz , Interjú a vámpírral , Életfogytig , Star Wars , Közönséges bűnözők , A halál keresztútján ....
Legrosszabb : Parfüm , Séta a múltba , Katonák voltunk , A keselyű 3 napja , Holtpont ....
Legjobb: -Pihenő a pokolban
-Halálos kitérő (Összes rész)
-Sziklák szeme (Összes rész)
-Wolf Creek
-Sziklák vére
Legrosszabb: -Pontypool
-Kiálts Farkast
A legjobb filmek szerintem: A taxisofőr,Testvérbosszú I.-II.,Donnie Darko,Nagy Hal,Huligánok,Taxidermia
A legrosszabb: Alkony összes :)
Legjobb:
Amerikai História X
A Gyűrű ura: a két torony
A bakancslista
Véres Gyémánt
Zombieland
Z Világháború (ha már a zombiknál tartunk)
A Sötét Lovag
Doom (2005)
A legrosszabbak:
Alkonyatok
Vespa (ez egy értelmetlen zsidó féldokumentumfilm, osztállyal néztük, de még a tanárnak sem tetszett ezért lekapcsoltuk)
Dragonball Z Evolúció
Póktámadás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!