Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Melyik a legrosszabb könyv?

Melyik a legrosszabb könyv?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Jó könyvekről már bőven van ezen az oldalon diskurálás (legalábbis jónak mondottakról), de most én arra lennék kíváncsi, hogy melyik a legrosszabb kötet, ami valaha a kezetekbe került. Kíváncsian várom a válaszokat minden kedves olvasó felhasználótól!

2015. márc. 29. 22:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
90%
A szürke 50.
2015. márc. 29. 22:48
 2/14 Márciuska ***** válasza:
100%

Walter Moers: Az álmodó könyvek városa. Szörnyű!

Julianne Ward: A Tavene-rejtély. Ez meg egyszerűen béna. Semmi tehetsége szegény írónőnek.

Steven Brust: A lerombolt palota. Jajj...

2015. márc. 30. 13:49
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos Laurell K. Hamilton Anita Blake sorozata, úgy a 6. könyv után. (Az első három rész a mai napig a kedvenceim közé tartozik.)
2015. márc. 30. 14:52
 4/14 anonim ***** válasza:
96%
Kertész Imre: Sorstalanság. És mondhat akárki akármit, számomra az volt és lesz a világirodalom egyik legrosszabb könyve. És csak, hogy félreértés ne essék, nem azért, mert maga az író zsidó. (Biztos vagyok benne, hogy jó néhány ember ezt hozná ki az egészből.) Azt mondom arról, hogy a könyvről, hogy egy "közepesre" sikeredett mű, amely nem érdemelte volna meg a Nobel díjat. Az elbeszélői stílus pocsék, a történet vezetése unalmas, nem képes megfogni az embert, nincsenek érdekesebb karakterek, nincs kivel azonosulni. És összehasonlításként végül itt van egy tény (!): Kertész Imre 30 éven keresztül írta ezt a mindössze 333 oldalas könyvet, míg James Joyce mindössze hét év alatt meg tudta alkotni a Ulysses-t (899 oldal), ami azóta is a világirodalom egyik legjobb (ha nem éppen a legjobb) könyve. Továbbá az a tény, hogy a Ulysses-t nem képes bárki elolvasni (magasabb intellektuális szintet igényel), míg a Sorstalanságot egy általános műveltséggel rendelkező személy könnyedén képes elolvasni tovább erősíti azt az érzetet, hogy a Sorstalanság nem érdemelte meg azt, amit kapott. Még annyit sem.
2015. márc. 30. 16:08
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Nemere csalásai, amikor egy-egy ismert sorozat tagjaként adták ki az igen gyenge munkáit, hátha a sok rajongó azt is megveszi.

Jóslatok hálójában, amit az író csak a pénzért írt, Alkonyatot erősen másolja, tele van szóismétlésekkel, logikai bukfencekkel, a főszereplő pedig síkhülye.

2015. márc. 30. 16:32
 6/14 anonim ***** válasza:
82%
Nekem a sok könyvmoly-kiadós tini fantasy, ami a olvasottjaim legalján van. Egy-kettőbe kezdtem bele, de szörnyű. A fordítások pocsékok, a könyveknek semmilyen értelmes kimenetele nincs, a karakterek sablonosak és unalmasak. BORZASZTÓ az egész úgy, ahogy van.
2015. márc. 30. 20:07
 7/14 anonim ***** válasza:
0%

Kőszívű ember fiai, Légy jó mindhalálig, Pál utcai fiúk

Ezeket, lehet, nem utálnám annyira, ha nem akarták volna az iskolában lenyomni a torkomon, hogy jók.

Micsoda mázlista vagyok!

Ez viszont tényleg szar. Nem tudom, ki írta, de jobb is az írónak...

2015. márc. 30. 20:29
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Szürke 50 árnyalata, Hátsókapu, Ethan és Carter ( ez borzalmasan sz_r!!! )
2015. márc. 31. 12:58
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Na még egy! :) Tizenhárom okom volt ...
2015. márc. 31. 13:04
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Magyarok közül: Jóslatok hálójában és a Gyémántfiú

Külföldi: Gail McHugh - Ütközés. Szörnyű, szerencsétlen fák, akik a belefeccölt papír miatt vágtak ki, értelmetlen halált haltak.

2015. márc. 31. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!