Mi volt a legrosszabb könyv, amit valaha olvastál?
D.A.C. - Egy új élet
Amúgy sem szeretem nagyon a romantikus lányregényeket.De ez a legalja.
Kiolvasás számít csak vagy a beleolvasás is?
Mivel több könyvvel is találkoztam, egyet nem tudok kiválasztani, de itt egy rövidített lista azokról, amik hirtelen eszembe jutottak:
Kőszívű ember fiai
Alkonybolygó (Barbara Hambly) ez még a Jedik gyermekeinél is rosszabb volt, pedig azzal is szenvedtem.
Benned él a halál (Nemere egyik álnevén)
Jóslatok hálójában
Egy ikerpár titkos naplója
Légy jó mindhalálig, Kincskereső kisködmön
13 okom volt
Gyönyörű sorscsapás
Kőszívű ember fiai
-Az öreg halász és a tenger...meg volt még pár kötelező.
-Ha az enyém lennél
A Benned él a halált-én is olvastam, és teljesen megfeledkeztem volna róla, ha nem találkozok itt vele!
Sok rosszat hagytam félbe, az ismertebbek: Aranyecset (Munkácsy élete, nyálas-szirupos)
A nagy Budapesti UFO-invázió (gimnazista szintű, humortalan)
Doktor Zsivágó (kb oldalanként bemutatnak mindig egy-egy új családot, karaktert. Olvastam,olvastam, gondoltam, majd csak lesz is benen valami, de csak nyomja az új szereplőket, megállás nélkül, orrba szájba. Már 60 oldal után se tudtam, ki kinek a kije, 100 oldalnál feladtam.)
Legrosszabb kötelezők: Bánk Bán, Liliomfi. a dráma nem olvasásra való, legalábbis nekem nem.
Kőszívű (kötelező, megvolt, de nem jó.... húúú)
Beavatott (ez is megvolt... van egy kidolgozott elemzésem de az egy oldal :D)
Csajok, valami francia írta, pink borító, egy rusnya rajzzal az elején, kölcsönbe kaptam de NAGYON SZAR,
azt hittem agyérgörcsöt kapok mire befejezem (ki akartam beszélni a barátnőmmel >:), ő adta), erre kiderült hogy neki tetszett... hú, na itt kaptam agyérgörcsöt :D ez a könyv a legnagyobb gané amivel eddig találkoztam...
Szent Johanna gimi.
Családom és egyéb állatfajták, az 50.oldalon feladtam, pedig elég kitartó vagyok.
Michelle Zink- A Prófécia, vagy a Kapu őrzői, nem tudom, a második rész. Az első is rossz volt, de a másodikat nem bírtam elolvasni, unalmas és vontatott az egész.
My blood approves- A vér szava...Látszik, hogy pénzért írták, ritka rossz, logikátlan, kartonkarakterekkel.
Tanár úr kérem- Én nem értem ezt, komolyan.
Lisa Jane Smith egyik könyvét se szerettem túlságosan, de azokat még úgy elolvasgattam.
Holdhercegnő. Lehet, hogy élvezhető tündérmese, de a legtöbb résznél gyerekmesés, nekem már évek óta fárasztó, idegesítő borzalom.
14/L, csak, hogy viszonyítani lehessen az utolsót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!