Szerintetek melyik a valaha volt legrosszabb Oscar-díjas film (legjobb film kategóriában)?
Amit láttam, és szerény véleményem szerint szar volt: Eredet (2010).
A többi Oscar-díjas film amit eddigi életem során megnéztem, mind jó volt.
Nálam a Gettó milliomos
(Slumdog Millionaire, 2008) vágta ki a biztosítékot.
Émelyítően hamis, hatásvadász filmnek tartom.
Semmire sem tartom az Oscar-díjat. A bombák földjén, A tégla, Gyűrűk ura, Titanic, Schindler listája szerintem egyáltalán nem a legjobb filmek voltak... Főleg, hogyha még ebből kiszűrnénk a zsidó, amerikai propagandafilmeket.
Létezése fölösleges az Oscar-díjnak, mert nem képvisel innentől kezdve semmi értéket, hiszen olyanoknak ítélik meg, akik nekik szimpatikusak.
6-os, azért az túlzás, hogy mindig olyanok kapják meg, amik nem érdemlik meg. Persze nem tetszhet mindenkinek minden, de számos Oscaros film van ott az imdb toplistáján. Persze sok eset is előfordult, amikor olyan kapta meg, aminél simán volt jobb abban az évben, sőt a nevezettek között is.
Majd egyszer csinálok már valami listát, amin összehasonlítom a tényleges nyerteseket az én listámmal, kiváncsi vagyok, mennyire fog egyezni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!