De leginkább szerintem a Fanni hagyományait utáltam. Idegesítő főszereplő, semerre se haladó sztori, az egyetlen pozitívum benne, hogy rövid volt.
2021. júl. 8. 09:11
3/37 anonim válasza:
Darth Vader kesztyűje
2021. júl. 8. 09:12
4/37 anonim válasza:
Kincskereső kisködmön
Légy jó mindhalálig
Szegény Dzsonni és Árnika
Mester és Margarita (nem voltam képes végigolvasni)
A gonosz király (túl is adtam rajta)
2021. júl. 8. 09:20
5/37 anonim válasza:
Tüskevár, Május 35
2021. júl. 8. 11:23
6/37 anonim válasza:
Szonya professzor. Imádom a pöttyös könyveket és ez sem egy rossz könyv, de én gyűlölöm. A nő mindent felad a munkájáért. A férjét a gyermekét (3 eves kislány), az otthonát. Poénja az egész utálatnak, hogy az én anyám is munkamániás és tőle kaptam a könyvet mondván neki az egyik kedvence.
2021. júl. 8. 11:48
7/37 anonim válasza:
Mi dig félek hogy az én könyveimet is beleírjázok és lassan sírnom lell a sok stressztől. :'(
2021. júl. 8. 11:55
8/37 anonim válasza:
#7 Mi a címe a könyvednek? Privátban is megírhatod ^^
Két könyv volt eddig, amit nem olvastam végig:
John Nicholl - Holtak képei között
Mert borzalmas volt az író stílusa, és egyetlen karakter sem fogott meg. 50 oldalnál dobtam.
Penelope Douglas - Szívatás
Olyan logikátlan volt az egész. Csaj beleszeret a bántalmazójába, aki (spoiler) azért bántalmazta éveken keresztül, hogy MEGVÉDJE őt a többiektől. Aha. Persze. Én meg fébehagytam és kerestem jobbat.
2021. júl. 8. 12:29
9/37 anonim válasza:
Sharon Bolton: Egyikünk hazudik
2021. júl. 8. 13:27
10/37 anonim válasza:
A Szent Johanna gimi. Le leszek ponzozva - lelketek rajta. Nagyon nem szeretem. Saját vélemény persze.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!