Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Melyik a legrosszabb könyv,...

Melyik a legrosszabb könyv, amit valaha olvastál?

Figyelt kérdés

2021. júl. 8. 08:58
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az Arany virágcserép, ami egy kínszenvedés volt
2021. júl. 9. 14:01
 22/37 anonim ***** válasza:
100%

Marosi Katalin:Teddy bosszúja

ó anyám!

2021. júl. 9. 15:12
 23/37 anonim ***** válasza:
100%

H.P. Lovecraft: Az árnyak borzalma

De csak mert úgy olvastam, hogy eleve nem is szeretem a Lovecraft fél irományokat. Inkább Stephen Kinget pártolom. Jobban tudok azonosulni a karaktereivel.

2021. júl. 9. 21:12
 24/37 anonim ***** válasza:
91%
Nekem a Kincskereső Kisködmön!
2021. júl. 10. 22:56
 25/37 anonim ***** válasza:
94%

Vörös Veréb. Nekem kb a harmadáig volt élvezhető, utána kikunkorodott a USA USA USA farok, tettem is fel ebayre. Szerencsére sikerült elsóznom, folytatásit meg messzire elkerültem.

Bár sok olyan könyv van, általam kedvelt témákról, amik unalmasak. Nem tudom hogy a kérdés kapcsán az unalmas is a rosszat jelenti-e. Én nagy Warhammer 40 000 fan vagyok, de sajnos sok unalmas könyv is került a kezembe abból az univerzumból, amiket végig se olvastam. Csillagok háborúja univerzum dettó.

De nekem a Metro 2033 után a 2034 kicsit csalódás volt. Kiolvastam, de kvázi csak azért hogy elmondhassam hogy kiolvastam.

Vámpírnaplók: A sorozat 4 évada bejött (a többi már nem érdekelt), gondoltam elolvasom a regényeket. Talán 10 részes a sorozat nem tudom, de én az első könyv 40. oldaláig jutottam. Azóta nincs ingerenciám a regényekre.

12. Én a Beavatottat elolvastam, még a film elkészülte előtt (ha jól tudom ez egy egyetemi vizsgára készült regény volt). Kiolvastam, bár szerintem annyira kretén a könyv, hogy az külön blogot érdemelne hány sebből vérzik az egész. De egyet értek a 12-es válaszolóval, rossz könyv.

NUMBER ONE:

Szürke ötven árnyalata: A Dunában végezte. (kb 60 elolvasott oldal után)

2021. júl. 10. 23:04
 26/37 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg könyvet olvastam már, volt pár amit untam, de azért átrágtam magam rajtuk. Ezt a kettőt hagytam félbe:

Nora Roberts-Sötét örvények.. olvastam és az istennek se történt semmi.

John Cure-A lány akit élve ástak el.. nekem ez az 3. személyben írt írásmód annyira személytelen, éppen pár napja tettem félre.

2021. júl. 12. 13:07
 27/37 anonim ***** válasza:
90%
Egri Csillagok, lehet dobni a köveket.
2021. júl. 24. 20:54
 28/37 anonim ***** válasza:
59%

27, nyugi, az iskolai kötelezőket, pár regényt leszámítva, csak az írja vagy mondja, hogy imádta, aki egy hetven éves papóka vagy akinek apa-anya komplexusa van, esetleg csak annyira nem akarja befogadni a korosztálya, hogy ez a "legalább ebben jobb vagyok a korosztályomnál, ezért értékesebb ember vagyok." reakciója, amivel nyugtatja magát.

Kezdjük ott, hogy egy csomó kötelezőt nem is a megfelelő korosztálynak adnak ki kötelezőnek.

Gyűlöltem az Egri csillagokat és, tekintettel arra, hogy, nem minden 10-13 éves olyan gyári programozású, hogy szívesen a kezébe vegyen akármilyen könyvet, nem ez a legmegfelelőbb olvasmány általánosban. Inkább arra kéne törekedni elsősorban, hogy a gyerek szeresse meg az olvasát, nem a kezébe nyomni egy könyvet és ordítani vele, hogy hülye vagy, ha nem bírod elolvasni, mert persze, hogy a végén a többség felnőttként se szívesen olvas.

2021. júl. 25. 08:48
 29/37 anonim ***** válasza:
100%
Kövezzetek meg, de Leiner Laurától a Mindig karácsony nekem nagyon nem tetszett! Volt még egy másik könyv is, de annak a feléig se jutottam el, a címét is elfelejtettem. D:
2021. júl. 25. 16:29
 30/37 anonim ***** válasza:
100%

#28 :) (Remélem, sejted, mi következik)

Nagyon jó dolgokat írtál, tényleg. Valóban el tudok képzelni egy olyan szituációt, amikor a gyerek csak a szülő komplexusa vagy a kirekesztettsége miatt mondja azt, hogy szereti a kötelezőket.

DE ISTENEM!!! Nem két kategória létezik, a Kötelezők és a Nem kötelezők! A kötelező olvasmányok is igenis teljesen ugyanolyan könyvek, mint az összes többi.

Annyira, de annyira utálom, amikor valaki azt mondja, hogy „Jajj, én nem szeretem a kötelező olvasmányokat!“ Mégis mi különbözteti meg őket a többi könyvtől?

És az, hogy az oktatás rossz és nem a megfelelő életkorban kell elolvasni bizonyos könyveket, az NEM a könyvek hibája.

Gondolom, azt már mindenki kitalálta, hogy én szeretem a kötelező olvasmányokat, mivel az összes könyvet szeretem (mindegyikben lehet találni valami szépet, tanulságot). Nem vagyok hetven éves apóka/ anyóka, nem vagyok kirekesztve egyáltalán. Mondjuk bevallom, apa komplexusom lehet, hogy van (dolgozom rajta, hogy ne legyen), de eszembe sem jutna azt feltételezni, hogy a könyv imádatom emiatt van.

És lehet utálni, de én szerettem az Egri csillagokat, a Szent Péter esernyőjét, tizenkét évesen magamtól olvastam Hamletet, Három nővért stb...

Ez még fontos: megértem, ha valaki tizenegy éves fejjel nem szereti Gárdonyi műveit, de nem kell örök életre megutálni emiatt a könyvet.

2021. júl. 25. 23:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!