Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Melyik a legrosszabb könyv,...

Melyik a legrosszabb könyv, amit valaha olvastál?

Figyelt kérdés

2021. júl. 8. 08:58
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%
10 én zöldet adtam, mert őszintén írtál saját véleményt.
2021. júl. 8. 14:33
 12/37 anonim ***** válasza:
100%
Veronica Roth: Beavatottak. A legelső része is csalódás volt, de a többi még rosszabbra sikerült szerintem.
2021. júl. 8. 14:37
 13/37 anonim ***** válasza:
100%
Timothy Zahn: Kirajzás
2021. júl. 8. 15:12
 14/37 anonim ***** válasza:
100%
Végzet ereklyéi. Az első könyvet olvastam, bőven elég volt. Nem értem mit szeretnek benne. A főszereplő életképtelen, ha nem sodorná folyton bajba a társait, kvázi története se lenne a könyvnek, ráadásul olyan szinten tele van nyomva klisékkel, hogy az elképzelhetetlen.
2021. júl. 8. 16:16
 15/37 anonim ***** válasza:
32%

"Rossz könyv" nincs. Ízlések és érdeklődési körök léteznek. Egy elolvasásra váró könyvet mindenki a maga érdeklődési körének megfelelően választ. Azután lehet, hogy a választása nem bizonyult jónak. Ez viszont elég hamar kiderül, általában 15-20 oldal elolvasását követően. Akkor meg nem kell elolvasni. Az olvasás ugyanis legyen élvezet, és nem önkínzás. Mert ha a figyelmünket le nem kötő regényt vettünk a kezünkbe, akkor azt tegyük le!

Vagyis én olyan könyvet, hogy "legrosszabb", még nem olvastam.

2021. júl. 8. 16:23
 16/37 anonim ***** válasza:
100%

Én mondjuk tapasztaltam olyat, hogy a könyv első fele élvezhetetlen volt számomra, de tovább olvastam és a második fele jó lett.

Ez egy olyan könyv, hogy minden fejezet végén egy logikai vagy matek feladat volt.

Valahogy az elején azt éreztem, hogy az író életében nem töltött el öt percet se a korosztállyal, akiről írt és maga a történet is lapos volt,látszott, hogy igazából csak a logikai feladatokat akarja leírni, de elé kellett biggyeszteni egy sztorit.

A molyon nagyon sok negatívat kapott a könyv, rengetegen hagyták félbe.

Én továbbolvastam és utána érdekesek lettek a történetek, az írója belejött az írásba.

Odaadtam az unokahúgomnak, csak mindig elolvasom a könyveket előtte, hogy ne kapjon olyat, ami pl nem neki való.

2021. júl. 8. 17:36
 17/37 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy nem tudom ki hogy van vele, de én a hajnal a trendalon elolvasásába őszültem majdnem bele.

Nagyon gyakran elkalandozott közben a figyelmem, nem tudtam vele haladni, mert untam néha.

Persze voltak izgalmas részek benne, de megdöbbentett, hogy a haláleseteken villámgyorsan túltették magukat a szereplők.

A lezárás pedig olyan volt mint egy vicc, mintha az író hirtelen úgy döntött volna, hogy a 6-10 korosztálynak írja a könyvet és a regény legfiatalabb karakterét állította be egy helyzetbe, ahol egy vadidegen környezetben remekül és félelem nélkül teljesíti a küldetését és a sikeréhez egy színpadias jelenet dukál, az események meg szinte egy szempillantás alatt leperegnek, semmi konfliktus, belső dráma, stb, de persze tegyük hozzá, hogy egy anya hogy a túróba engedhet meg olyat a gyerekének, amit a könyvben az anya megengedett ennek a lánynak.

Illetve van benne olyan háttértörténet, ahol elmesélik, hogy egy anya összejön egy palival. A pali megerőszakolná az anya lányát és csapja neki a szelet. Már nem emlékszem, hogyan bukott le, de a lényeg, hogy az anya öngyilkos lett.

Na már most, ki az az édesanya, aki ilyenkor neheztel a gyermekére meg megöli magát?

2021. júl. 8. 17:51
 18/37 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Az én véleményem szerint a Da Vinci-kód a legrosszabb könyv.

2021. júl. 8. 18:16
 19/37 anonim ***** válasza:
100%
A 100 év magány, pedig többször nekifutottam, de nem tudtam befejezni.
2021. júl. 9. 10:05
 20/37 anonim ***** válasza:
100%

starcrossed sorozat.. 🙄

en ilyen borzalmas konyvet meg eletemben nem olvastam. azt hittem meghalok mig kiolvastam mind a 4 konyvet. eletem legrosszabb dontese volt megrendelni

semmit mondo tortenet, az egesz arrol szol, hogy a csaj f.-t akar. es meg jora van ertekelve.. fura

2021. júl. 9. 10:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!