Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy lehet ilyen gyökér...

Hogy lehet ilyen gyökér játékkal játszani mint a World Of Warcraft?

Figyelt kérdés

én világ életemben szerepjátékokkal játszottam néha RTS a total war sorozat pl... na mind1 most nézem a WOWot a youtubon komolyan mekkora gyökérség már ahogy kinéz is gyerekeknek találták ki ilyen ovisoknak? mert tényleg úgy néz ki!! és ilyen küldetés h vadássz bagolyra? xD én régebben Gothicoztam és az sokkalta régebben jött ki mint a WOW mégis valahogy szebb és magával ragadóbb a világa...

azt sose értettem ezeknél az mmorpgeknél h mégis mi értelme a végtelen játéknak? mi értelme annak h nincs vége? én úgy képzelem h van egy végső cél amit teljesíteni kell és vége és nincs tovább értelme mert minek? a rossz elnyerte méltó büntetését (vagy a jó teljesen mind1) és VÉGE...

2012. máj. 24. 23:55
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 anonim ***** válasza:

Te Edoer még írni sem tudsz. Tudod mi az a fákyla? o.O

2001-es játék?? /facepalm xDDD az első WoW-ot 2004-ben adták ki,és érdekes módon SOKKAL JOBB mint bármelyik másik. Miért nem játsszák akkor azt a tera izét többen? Jobb a grafika és? A tera online meg a többi is csak egy copy hiába más a harcrendszer,a WoW legalább nem ilyen agyonrágott távol-keleti témájú.

2012. jún. 22. 12:10
 62/63 anonim ***** válasza:
58%

Na ls ha grafikailag ne fullos , de a játék élmény az!

Mondj már léccives még1 olyan MMO-t ami lassan 8 év után is 10 millió előfizető játszik rajta.

A tera nemrosz szép , de semmi több , a Guild Wars 2 lessz esetleg a wow ellenfele csak az hálajóégnek nem lesz fizetős!

2012. jún. 22. 15:02
 63/63 anonim válasza:
42%
Edoer : Te is tudatlan vagy. Az MMORPGknek azért nincsen GTA5 grafikájuk, hogy mindenki tudjon vele játszani. Általában az MMOPRG elfutnak egy alap PC-n is. Ha nagy gépigénye lenne, kb. 50% lemondana róluk, mert nincs elég nagy atomreaktoruk a futtatásához.
2012. jún. 24. 19:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!