Hogy lehet ilyen gyökér játékkal játszani mint a World Of Warcraft?
én világ életemben szerepjátékokkal játszottam néha RTS a total war sorozat pl... na mind1 most nézem a WOWot a youtubon komolyan mekkora gyökérség már ahogy kinéz is gyerekeknek találták ki ilyen ovisoknak? mert tényleg úgy néz ki!! és ilyen küldetés h vadássz bagolyra? xD én régebben Gothicoztam és az sokkalta régebben jött ki mint a WOW mégis valahogy szebb és magával ragadóbb a világa...
azt sose értettem ezeknél az mmorpgeknél h mégis mi értelme a végtelen játéknak? mi értelme annak h nincs vége? én úgy képzelem h van egy végső cél amit teljesíteni kell és vége és nincs tovább értelme mert minek? a rossz elnyerte méltó büntetését (vagy a jó teljesen mind1) és VÉGE...
"a célom az, hogy rámutassak a WOW igénytelenségére és a blizzard aljasságára"
gratulálok!! haha mekkora low -.-
ez a célod az életedbe?
a gothic 2 jobb mint a WoW? na ne mond máár..a gothic 2 sehol sincs a wowhoz képest. még multiplayer sincs benne.
és szerinted a wow játékért kell fizetni?? OMG! hallottál már tört szerverekről? az azt jelenti hogy INGYENES
ti kérdeztétek mi a cél én válaszoltam... nyilván nem az életcélom ha az lenne azt is odaírtam volna
szóval a gothic azért "rossz" mert nincs benne multi? érdekes érv
te ne haragudj hány éves vagy? a kor az ilyen esetekben miért számít? ha te kettővel több vagy? :D akkor már bölcsebb vagy és menő? :Đ
Te csak egyszerüen unatkozol kérdezö
és túl tengenek bened a diktatórikus érzések
azzal akiket irsz csak ugyan olyaná válsz mint a Blizard
Te vagy Anakin Skywalker aki átfog álni a sötét oldalra
még a végén a blizardnak fogsz dolgozni
wowban te leszel a reklám kampány vezetöje játékon belül és kivül is
félig gép leszel
menthetetlenül elveszel végül csak aligváros hogy enyhitsenek a szenvedéseiden (Mátrix)
szerintem higadj le
nem tudsz blizard elenes párotot létrehozni
* akiket = amiket
aligváros = alig várod
.
amugy ara a jelentre gondolok mikor megvakul
és mondja a smith
A vak messiás, alig várja hogy enyhitsenek a szenvedésein. (tudom nem pont igy van de lényege ez)
:)
Ere már irták hogy van tört ahol nincs havid díj
amugy én sem kedvelem blizardot mert menyi munkât beleáldozot játékaiba és nekem anyira nem tetszenek nem kötnek le
nem játszok wow on nem is játszotam (de sok mmo val játszotam /ingyenesel/, ma már nem)
amugy te irtad?
hogy hangukatosak a videok
hát ez az ép menyire szép és jók azok de másban ez nem jön le sajnos
szerintem filmeket kelene inkáb csinálniuk akár 3d filmeket (animációs)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!