Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy lehet ilyen gyökér...

Hogy lehet ilyen gyökér játékkal játszani mint a World Of Warcraft?

Figyelt kérdés

én világ életemben szerepjátékokkal játszottam néha RTS a total war sorozat pl... na mind1 most nézem a WOWot a youtubon komolyan mekkora gyökérség már ahogy kinéz is gyerekeknek találták ki ilyen ovisoknak? mert tényleg úgy néz ki!! és ilyen küldetés h vadássz bagolyra? xD én régebben Gothicoztam és az sokkalta régebben jött ki mint a WOW mégis valahogy szebb és magával ragadóbb a világa...

azt sose értettem ezeknél az mmorpgeknél h mégis mi értelme a végtelen játéknak? mi értelme annak h nincs vége? én úgy képzelem h van egy végső cél amit teljesíteni kell és vége és nincs tovább értelme mert minek? a rossz elnyerte méltó büntetését (vagy a jó teljesen mind1) és VÉGE...

2012. máj. 24. 23:55
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
34%
A céloddal nem is lenne baj, csak nehéz elmagyarázni hol rontod el. Középiskolában tanítanak érvelő fogalmazást írni, ha olyan módon csinálnád és nem a te szemszögedből való bemocskolásával és értelmetlen szerinted tényeknek nevezett dolgokkal jönnél akkor lenne hatása, de így nagyon látszik rajtad, hogy csak gyűlölködsz.
2012. máj. 25. 13:34
 22/63 anonim ***** válasza:
0%

"a célom az, hogy rámutassak a WOW igénytelenségére és a blizzard aljasságára"

gratulálok!! haha mekkora low -.-

ez a célod az életedbe?

a gothic 2 jobb mint a WoW? na ne mond máár..a gothic 2 sehol sincs a wowhoz képest. még multiplayer sincs benne.

és szerinted a wow játékért kell fizetni?? OMG! hallottál már tört szerverekről? az azt jelenti hogy INGYENES

2012. máj. 25. 13:37
 23/63 A kérdező kommentje:

ti kérdeztétek mi a cél én válaszoltam... nyilván nem az életcélom ha az lenne azt is odaírtam volna

szóval a gothic azért "rossz" mert nincs benne multi? érdekes érv

te ne haragudj hány éves vagy? a kor az ilyen esetekben miért számít? ha te kettővel több vagy? :D akkor már bölcsebb vagy és menő? :Đ

2012. máj. 25. 13:44
 24/63 A kérdező kommentje:
Azt meg már mondtam, ne az én személyemmel foglalkozzunk hanem a témával.
2012. máj. 25. 13:49
 25/63 anonim ***** válasza:
16 vagyok de attól hogy neked nem tetszik egy játék nem kell ilyen módon fikázni. és a blizzard meg a legsikeresebb cégek közé tartozik. és sz*rokat csinált? háát a több millió WoW-os nem ezt tükrözi. meg most adták ki a Diablo 3-at ami iszonyat pénzt hozott neki. simán jobb játékokat adnak ki mint például az activision. ami minden évben kiadja kb. ugyanazt csak más pályákkkal..(MW2 és MW3 esete) szánalom
2012. máj. 25. 13:51
 26/63 anonim ***** válasza:
34%

Te csak egyszerüen unatkozol kérdezö

és túl tengenek bened a diktatórikus érzések

azzal akiket irsz csak ugyan olyaná válsz mint a Blizard

Te vagy Anakin Skywalker aki átfog álni a sötét oldalra

még a végén a blizardnak fogsz dolgozni

wowban te leszel a reklám kampány vezetöje játékon belül és kivül is

félig gép leszel

menthetetlenül elveszel végül csak aligváros hogy enyhitsenek a szenvedéseiden (Mátrix)

szerintem higadj le

nem tudsz blizard elenes párotot létrehozni

2012. máj. 25. 14:04
 27/63 anonim ***** válasza:
0%

* akiket = amiket

aligváros = alig várod

.

amugy ara a jelentre gondolok mikor megvakul

és mondja a smith

A vak messiás, alig várja hogy enyhitsenek a szenvedésein. (tudom nem pont igy van de lényege ez)

2012. máj. 25. 14:06
 28/63 A kérdező kommentje:
Fentebb reagáltam a több millió felhasználóra és a blizzard sikereire nem tenném meg megint olvasd el ha akarod... láttam a diablo 3-at olyan mint a többi diabló menni kell és ölni mindig ugyan úgy mindenféle taktika és stratégia nélkül csak csillogóbb lett nem fárasztó x mennyiségű szörnyet egész nap aprítani? mert mást nemigen lehet benne csinálni
2012. máj. 25. 14:07
 29/63 A kérdező kommentje:
55% engem amúgy maga Blizzard küldött, hogy ellentétes pszichológiaival beszippantsam a fekete lyukba az olyanokat mint te és ÖRÖKKÉ a Blizzard rabszolgái legyenek és persze fizessék a píízt a sz*rér amit nem is olyan sok idő alatt össze lehet dobni
2012. máj. 25. 14:20
 30/63 anonim ***** válasza:
34%

:)

Ere már irták hogy van tört ahol nincs havid díj

amugy én sem kedvelem blizardot mert menyi munkât beleáldozot játékaiba és nekem anyira nem tetszenek nem kötnek le

nem játszok wow on nem is játszotam (de sok mmo val játszotam /ingyenesel/, ma már nem)

amugy te irtad?

hogy hangukatosak a videok

hát ez az ép menyire szép és jók azok de másban ez nem jön le sajnos

szerintem filmeket kelene inkáb csinálniuk akár 3d filmeket (animációs)

2012. máj. 25. 14:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!