Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy lehet ilyen gyökér...

Hogy lehet ilyen gyökér játékkal játszani mint a World Of Warcraft?

Figyelt kérdés

én világ életemben szerepjátékokkal játszottam néha RTS a total war sorozat pl... na mind1 most nézem a WOWot a youtubon komolyan mekkora gyökérség már ahogy kinéz is gyerekeknek találták ki ilyen ovisoknak? mert tényleg úgy néz ki!! és ilyen küldetés h vadássz bagolyra? xD én régebben Gothicoztam és az sokkalta régebben jött ki mint a WOW mégis valahogy szebb és magával ragadóbb a világa...

azt sose értettem ezeknél az mmorpgeknél h mégis mi értelme a végtelen játéknak? mi értelme annak h nincs vége? én úgy képzelem h van egy végső cél amit teljesíteni kell és vége és nincs tovább értelme mert minek? a rossz elnyerte méltó büntetését (vagy a jó teljesen mind1) és VÉGE...

2012. máj. 24. 23:55
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
40%
Újab értelmes kérdés...
2012. máj. 25. 11:42
 12/63 A kérdező kommentje:

Ha nem kisgyerekeknek találták ki ezt a játékot akkor miért 14-15 éves sőt ezek alatti korosztály játszik vele legtöbbet? ez biztos csak valami véletlen? ha szerinted a metin kettő veszélyesebb (egyébként ugyan olyan sz*rnak tartom mindkettőt) akkor az orvosok és pszichológusok miért csak a WOWról beszélnek, hogy erősebb függőséget okoz mint a heroin? sőt maguk a játék magazinok akik tesztelik és bemutatják a játékot akkor vajon ők is miért írják ugyan ezt?

2004 játék mit várok? téged nem zavar h ilyen rohadt gyökér manga beütése van? ja h is zavarna mert látom neked is ilyen kakamaru fosikicsa japán vagy kínai vagy milyen neved van... nem néz ki emberinek mintha mondom valami rohadt ilyen anime lenne ebből is látszik h kis gyökereknek találták ki

2012. máj. 25. 11:43
 13/63 A kérdező kommentje:

"életed se akkor ér véget mikor kivitted omg."

OMG valóban! te egy emberi élethez hasonlítod a WOW világát? azt hiszed olyan élni mint WOWzni? tegyük fel "kivittem" amiért születtem és? és nyugdíjas vagyok passzív állapotban vagyok... ugyan így van ezzel a játék hőse megcsinálta amit kellett és megünneplik nyugdíjba vonul boldogan él míg meg nem hal mi értelme tovább?

2012. máj. 25. 11:58
 14/63 anonim ***** válasza:
34%
Bocsáss meg a kérdésért de nekem nagyon úgy jön le, neked valami idegbajod van ? Egyáltalán nem támadó jellegű kérdés de nagyon furcsa, hogy ennyire gyűlölködsz egy ilyen dolog miatt.
2012. máj. 25. 12:05
 15/63 anonim ***** válasza:
34%

Elvagy tévedve .. 2011 február 09.ikén volt 1 felmérés , eredeti wowosok átlagéletkora 24.2év és 16:1 es arányu a nemek eloszlása ebben ..

kb 10millió playerről van szó ..

2012. máj. 25. 12:15
 16/63 anonim ***** válasza:
34%

Jahigen , barátom a kommenteidből látszik hogy tesem lehetsz több 13nál .. legalábbis értelmileg .. amugy kritizálni meg mindent leszólni bárki tud..

éncsak sajnálni tudlak .. :/

Innentől a te dolgod én kiszáltam a topicodból

bb

2012. máj. 25. 12:18
 17/63 A kérdező kommentje:
Nem nekem lenne idegbajom? Nem én védem azt aki az életemet tönkreteszi antiszociális barmost csinál belőlem akinek nincsenek barátai sőt minden hónapba lehúz nem is akármennyi pénzel, cserébe olyan játékért ami úgy néz ki mint egy hányással összekevert moslék és a szemed kiég tőle... jaj igen lehet mondani h 2004-es játék nézd meg a gothicot az hányas játék vagy nézd meg a morrowindet...
2012. máj. 25. 12:21
 18/63 A kérdező kommentje:
az írásommal tessék foglalkozni ne az életkorommal és a személyemmel... a témánál maradjunk gondolom az érdekesebb mint az én személyem
2012. máj. 25. 12:26
 19/63 anonim ***** válasza:
40%

Wow,nak is van egy hangulata

nem mondta a blizard hogy élethü és gyönyörül mmot csinált voln

hanem direkt rajzfilm szerüt

kiseb is igy a gépigénye is

.

amugy ténleg mi a célja enek?

ha elolvasol rengetrg kérdést láthtod hogy a rajongókat netudod eltériteni wow juktól

szintugy aki ne szereti azt meg nemtudod wow ra csábitani

szóval értelmetlen dolog ez

.

mint felhozni szoktam mindég job egy ilyen fügöség mint a drog vagy a bönözési fügöség

.

igazából mit szerernél?

blizard mindent szüntesen be és tiltsák be a világon a blizard játékokat?

és ezel mire menénk?

töbi kártékony játékal mi van?

mi van a filmekel?

mi van a könyvekel?

mi van az emberi megszálotságal?

.

túl diktatórikus dolog másoknak megmondani hogy ez nem jó az meg jó

2012. máj. 25. 12:35
 20/63 A kérdező kommentje:

a célom az, hogy rámutassak a WOW igénytelenségére és a blizzard aljasságára

megvan az alacsony gépigénynek is az értelme tudom én, minél alacsonyabb igénytelenebb hogy annál többen játszhassák és annál több a bevétel maga a játék is úgy van megcsinálva h bárki akármilyen gyenge képességű is játszhassa nem egy Arx Fatalis bár a WOWosok nem hiszem, hogy hallottak effélékről

a drogfüggőség és a WOW függőség között nincs túl sok különbség mindkettőért fizetni kell és haltak már bele mindkettőbe mondjuk eléggé vicces belehalni egy játékba a is vicces h a Blizzard a halott gyereknek csinált egy külön karakter is ami ott van benne a WOW-ban meglehet látogatni lehet azt is mondani végleg ellopták a lelkét... és az állít neki ilyen emléket aki a gyilkosa ez meg megint egy külön vicc de hagyjuk is...

olyan meg hogy bűnözési függőség olyan meg nem létezik

ha meg már bűnözésről beszélünk akkor itt a nagyszerű példa rá maga a blizzard

a blizzard beszüntetése nem is rossz ötlet mert mindig is moslékot csinált...

2012. máj. 25. 13:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!