Hogy lehet ilyen gyökér játékkal játszani mint a World Of Warcraft?
én világ életemben szerepjátékokkal játszottam néha RTS a total war sorozat pl... na mind1 most nézem a WOWot a youtubon komolyan mekkora gyökérség már ahogy kinéz is gyerekeknek találták ki ilyen ovisoknak? mert tényleg úgy néz ki!! és ilyen küldetés h vadássz bagolyra? xD én régebben Gothicoztam és az sokkalta régebben jött ki mint a WOW mégis valahogy szebb és magával ragadóbb a világa...
azt sose értettem ezeknél az mmorpgeknél h mégis mi értelme a végtelen játéknak? mi értelme annak h nincs vége? én úgy képzelem h van egy végső cél amit teljesíteni kell és vége és nincs tovább értelme mert minek? a rossz elnyerte méltó büntetését (vagy a jó teljesen mind1) és VÉGE...
Ha nem kisgyerekeknek találták ki ezt a játékot akkor miért 14-15 éves sőt ezek alatti korosztály játszik vele legtöbbet? ez biztos csak valami véletlen? ha szerinted a metin kettő veszélyesebb (egyébként ugyan olyan sz*rnak tartom mindkettőt) akkor az orvosok és pszichológusok miért csak a WOWról beszélnek, hogy erősebb függőséget okoz mint a heroin? sőt maguk a játék magazinok akik tesztelik és bemutatják a játékot akkor vajon ők is miért írják ugyan ezt?
2004 játék mit várok? téged nem zavar h ilyen rohadt gyökér manga beütése van? ja h is zavarna mert látom neked is ilyen kakamaru fosikicsa japán vagy kínai vagy milyen neved van... nem néz ki emberinek mintha mondom valami rohadt ilyen anime lenne ebből is látszik h kis gyökereknek találták ki
"életed se akkor ér véget mikor kivitted omg."
OMG valóban! te egy emberi élethez hasonlítod a WOW világát? azt hiszed olyan élni mint WOWzni? tegyük fel "kivittem" amiért születtem és? és nyugdíjas vagyok passzív állapotban vagyok... ugyan így van ezzel a játék hőse megcsinálta amit kellett és megünneplik nyugdíjba vonul boldogan él míg meg nem hal mi értelme tovább?
Elvagy tévedve .. 2011 február 09.ikén volt 1 felmérés , eredeti wowosok átlagéletkora 24.2év és 16:1 es arányu a nemek eloszlása ebben ..
kb 10millió playerről van szó ..
Jahigen , barátom a kommenteidből látszik hogy tesem lehetsz több 13nál .. legalábbis értelmileg .. amugy kritizálni meg mindent leszólni bárki tud..
éncsak sajnálni tudlak .. :/
Innentől a te dolgod én kiszáltam a topicodból
bb
Wow,nak is van egy hangulata
nem mondta a blizard hogy élethü és gyönyörül mmot csinált voln
hanem direkt rajzfilm szerüt
kiseb is igy a gépigénye is
.
amugy ténleg mi a célja enek?
ha elolvasol rengetrg kérdést láthtod hogy a rajongókat netudod eltériteni wow juktól
szintugy aki ne szereti azt meg nemtudod wow ra csábitani
szóval értelmetlen dolog ez
.
mint felhozni szoktam mindég job egy ilyen fügöség mint a drog vagy a bönözési fügöség
.
igazából mit szerernél?
blizard mindent szüntesen be és tiltsák be a világon a blizard játékokat?
és ezel mire menénk?
töbi kártékony játékal mi van?
mi van a filmekel?
mi van a könyvekel?
mi van az emberi megszálotságal?
.
túl diktatórikus dolog másoknak megmondani hogy ez nem jó az meg jó
a célom az, hogy rámutassak a WOW igénytelenségére és a blizzard aljasságára
megvan az alacsony gépigénynek is az értelme tudom én, minél alacsonyabb igénytelenebb hogy annál többen játszhassák és annál több a bevétel maga a játék is úgy van megcsinálva h bárki akármilyen gyenge képességű is játszhassa nem egy Arx Fatalis bár a WOWosok nem hiszem, hogy hallottak effélékről
a drogfüggőség és a WOW függőség között nincs túl sok különbség mindkettőért fizetni kell és haltak már bele mindkettőbe mondjuk eléggé vicces belehalni egy játékba a is vicces h a Blizzard a halott gyereknek csinált egy külön karakter is ami ott van benne a WOW-ban meglehet látogatni lehet azt is mondani végleg ellopták a lelkét... és az állít neki ilyen emléket aki a gyilkosa ez meg megint egy külön vicc de hagyjuk is...
olyan meg hogy bűnözési függőség olyan meg nem létezik
ha meg már bűnözésről beszélünk akkor itt a nagyszerű példa rá maga a blizzard
a blizzard beszüntetése nem is rossz ötlet mert mindig is moslékot csinált...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!