Hogy lehet ilyen gyökér játékkal játszani mint a World Of Warcraft?
én világ életemben szerepjátékokkal játszottam néha RTS a total war sorozat pl... na mind1 most nézem a WOWot a youtubon komolyan mekkora gyökérség már ahogy kinéz is gyerekeknek találták ki ilyen ovisoknak? mert tényleg úgy néz ki!! és ilyen küldetés h vadássz bagolyra? xD én régebben Gothicoztam és az sokkalta régebben jött ki mint a WOW mégis valahogy szebb és magával ragadóbb a világa...
azt sose értettem ezeknél az mmorpgeknél h mégis mi értelme a végtelen játéknak? mi értelme annak h nincs vége? én úgy képzelem h van egy végső cél amit teljesíteni kell és vége és nincs tovább értelme mert minek? a rossz elnyerte méltó büntetését (vagy a jó teljesen mind1) és VÉGE...
hát ha az van oda írva, hogy a kérdező kommentje akkor minden bizonnyal igen...
így összehasonlításképpen más szerepjátékokkal a diablo III-at van ugye a Sykrim az is most jött ki van egy pali aki úgy játszotta végig, hogy nem ölt meg a játékban senkit és semmit
http://www.youtube.com/watch?v=y2d2KRIUYCM
no csak azért mutattam meg milyennek kéne lennie egy szerepjátéknak azok a bizonyos választási lehetőségek ugye és a sokoldalúság ami a diablóba nincs
Mivel Bethesda nál ufók dolgoznak nem csoda hogy olyan jókat alkotnak:)
Amugy kiváncsi lenék mi a véleményed minecraft ról pl:) persze nem témába vág szóval ugyse tudom meg
a lényege anak is az hogy végtelen játék
persze végülis ez Skyrimre is igaz de ott vannak fö/föb szálak
a szubjektivitásról már írtam jóval előtted csak én nem ezt a szót használtam hanem azt h relatív de beidézem neked:
"persze ez relatív ugye a függőség maga is mert a narkós ha pl belövi magát ő is élvezi ugye"
nem tudom kielégítő? gondoltam nem írom le megint miért nem olvasod el?
a másik dolog aki nem függő az nem védekezik és tagad és fikázza akár a másik személyét is, csakhogy a védelme tárgya a játék szent és sérthetetlen maradjon... ha az én játékaimat fikáznák vagy mondanának rá csúnyákat engem különösebben nem érdekelne...
miért gondolod h a céged ennyire ártatlan? itt leginkább gyerekekről van szó akik nem mindig hoznak helyes döntéseket ezért van ott a szülő, hogy egy adott döntést helyre igazítson, de sajnos ez nem mindenkinek sikerül...
a Blizzard már a kezdetektől úgy fejlesztette a játékot, hogy az súlyos függőséget okozzon a játék fejlesztésének korai szakaszában pszichológusokkal szociológusokkal és egyéb társadalom tudományban jártas emberekkel dolgozott akik rámutattak mi tudja igazán a játékost a székbe ragasztani... és hát akármilyen hányásmódra néz ki mégis e dolgok miatt rengetegen játszanak vele... azt hiszem ez az aljasság fogalmát a lehető legnagyobb mértékben kielégíti
azt hiszem itt megláthatjuk az alkohol a drog és a cigi közti különbségeket UGYANIS ezeket mind azért hozták létre (már ha ezzel jössz) h az ember jól érezze magát szórakozzon vagy valami másik világba utazzon... a fenti dolgok ezek miatt lettek kitalálva az a mellékhatás h függőséget okoz ellentétben a WOW-al ami direkt magára a függősségre lett fejlesztve nem magára a szórakozásra... mint ahogy általában a játékoknak készülnie kellene
egyébként mihez kell a WOWban a matek? erre igazán kíváncsi vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!