Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy lehet ilyen gyökér...

Hogy lehet ilyen gyökér játékkal játszani mint a World Of Warcraft?

Figyelt kérdés

én világ életemben szerepjátékokkal játszottam néha RTS a total war sorozat pl... na mind1 most nézem a WOWot a youtubon komolyan mekkora gyökérség már ahogy kinéz is gyerekeknek találták ki ilyen ovisoknak? mert tényleg úgy néz ki!! és ilyen küldetés h vadássz bagolyra? xD én régebben Gothicoztam és az sokkalta régebben jött ki mint a WOW mégis valahogy szebb és magával ragadóbb a világa...

azt sose értettem ezeknél az mmorpgeknél h mégis mi értelme a végtelen játéknak? mi értelme annak h nincs vége? én úgy képzelem h van egy végső cél amit teljesíteni kell és vége és nincs tovább értelme mert minek? a rossz elnyerte méltó büntetését (vagy a jó teljesen mind1) és VÉGE...

2012. máj. 24. 23:55
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 A kérdező kommentje:

hát ha az van oda írva, hogy a kérdező kommentje akkor minden bizonnyal igen...

így összehasonlításképpen más szerepjátékokkal a diablo III-at van ugye a Sykrim az is most jött ki van egy pali aki úgy játszotta végig, hogy nem ölt meg a játékban senkit és semmit

http://www.youtube.com/watch?v=y2d2KRIUYCM

no csak azért mutattam meg milyennek kéne lennie egy szerepjátéknak azok a bizonyos választási lehetőségek ugye és a sokoldalúság ami a diablóba nincs

2012. máj. 25. 14:51
 32/63 anonim ***** válasza:
88%

Mivel Bethesda nál ufók dolgoznak nem csoda hogy olyan jókat alkotnak:)

Amugy kiváncsi lenék mi a véleményed minecraft ról pl:) persze nem témába vág szóval ugyse tudom meg

a lényege anak is az hogy végtelen játék

persze végülis ez Skyrimre is igaz de ott vannak fö/föb szálak

2012. máj. 25. 15:09
 33/63 anonim ***** válasza:
34%
skyrim jó szerepjáték de fele annyi idegig se kőt le mint a wow mivel van vége ki nyomod a storyt is annyi. Diablo 3 szerintem nagyon jó játék de az nem szerepjáték hanem hack n slash.
2012. máj. 25. 15:47
 34/63 10inchhero ***** válasza:
34%
te, kedves kérdező, akkora egy balf..ék vagy, hogy az hihetetlen xD akkor kifejtem neked a nevem jelentését, ami téves megfigyeléseddel ellentétben k*vára angol (nem Japán!) és a "punk" létemre utal. (10 Inch Hero, ami egyébként egy film is és onnan ered [link]
2012. máj. 25. 16:29
 35/63 A kérdező kommentje:
a pank barátaid nem szoktak kiröhögni, hogy wowozol? a pankság h jön össze ezzel? mármint egy óriási vállalatot dicsérgetsz ugye ami kihasznál téged védesz egy óriás céget amit a pankok általában támadnak, nekem ez furcsa egy kicsit... de igazából nincs min csodálkozni mert magát a "lázadást" is már ipari szinten állítják elő bakancsot pólókat gatyát zenekart és aztán te bemész a boltba megveszed és lázadó lehetsz lázadhatsz azok ellen akik neked kitalálták, hogy lázadhass... nos barátom ezek után nem is tudom ki a balfék
2012. máj. 25. 16:55
 36/63 10inchhero ***** válasza:
34%
a punkot nem véletlenül tettem idézőjelbe! Nem vallásként tekintek rá, csak mint zenei és öltözködési stílus (bár az inkább skater). Ettől függetlenül nekem van életem és nem fizetek érte semmit.
2012. máj. 25. 17:19
 37/63 tramtram válasza:
34%
Én vagyok az aki a szubjektív dolgot írta még az első oldalon, és nem reagáltál rá. Az a baj veled, hogy általánosítod a wowot, mert a tévében ezt meg ezt hallottad. Nekem van jól fizető állásom, van barátnőm, sőt családom, nem kevés barátom, ismerősöm, járok bulizni, sportolok, és wowozok is ezek mellett. Mellesleg hihetetlen csapatépítő képessége van a játéknak, nem beszélve arról, hogy amúgy nem egyszerű vele játszani, mert ha mélyebben belemélyedsz, használnod kell matematikát is. És hidd el vannak értelmes játékosok is. Az meg hogy így semmirekellőként a Blizzardot szapulod, ez magyar mentalitás, és a szegénységi bizonyítványodat le is tetted mindenki előtt azt hiszem. Itt mondod a magadét, és közbe a tények amik a földön vannak simán megdöntik a szavaid. Azokat a szavakat amiket te mint egy senki (itt nem téged akarlak leszólni, én sem vagyok több) magyarázod. Az meg hogy valaki belehalt, bár én így speciel nem találtam rá ilyenre az miért is a wow és a blizzard hibája? Magyarázd meg nekem kérlek. Ha alkohol mérgezésbe halsz meg, akkor az alkohol a hibás? Ha tüdőrákban akkor a cigi? NEM. Ez egyéni hiba. Mindig az az emberé aki nem képes uralkodni magán. Kérlek gondolkodj el sok mindenen, mert sokszor ha csendben maradsz sokkal bölcsebb is maradsz. További szép napot és eredményes wowmentes életet. Tisztelettel feléd. Kiss István
2012. máj. 25. 20:06
 38/63 anonim ***** válasza:
34%
Kussoljá má kérdező ! Az egy dolog ,hogy a WOW szar de a Starcraftot ne mocskold ,a Diablo-t meg föleg ne mert több millióan várták,és mindenutt csak a Diablo-t látni,érted mindenütt.
2012. máj. 25. 20:43
 39/63 A kérdező kommentje:

a szubjektivitásról már írtam jóval előtted csak én nem ezt a szót használtam hanem azt h relatív de beidézem neked:

"persze ez relatív ugye a függőség maga is mert a narkós ha pl belövi magát ő is élvezi ugye"

nem tudom kielégítő? gondoltam nem írom le megint miért nem olvasod el?

a másik dolog aki nem függő az nem védekezik és tagad és fikázza akár a másik személyét is, csakhogy a védelme tárgya a játék szent és sérthetetlen maradjon... ha az én játékaimat fikáznák vagy mondanának rá csúnyákat engem különösebben nem érdekelne...

miért gondolod h a céged ennyire ártatlan? itt leginkább gyerekekről van szó akik nem mindig hoznak helyes döntéseket ezért van ott a szülő, hogy egy adott döntést helyre igazítson, de sajnos ez nem mindenkinek sikerül...

a Blizzard már a kezdetektől úgy fejlesztette a játékot, hogy az súlyos függőséget okozzon a játék fejlesztésének korai szakaszában pszichológusokkal szociológusokkal és egyéb társadalom tudományban jártas emberekkel dolgozott akik rámutattak mi tudja igazán a játékost a székbe ragasztani... és hát akármilyen hányásmódra néz ki mégis e dolgok miatt rengetegen játszanak vele... azt hiszem ez az aljasság fogalmát a lehető legnagyobb mértékben kielégíti

azt hiszem itt megláthatjuk az alkohol a drog és a cigi közti különbségeket UGYANIS ezeket mind azért hozták létre (már ha ezzel jössz) h az ember jól érezze magát szórakozzon vagy valami másik világba utazzon... a fenti dolgok ezek miatt lettek kitalálva az a mellékhatás h függőséget okoz ellentétben a WOW-al ami direkt magára a függősségre lett fejlesztve nem magára a szórakozásra... mint ahogy általában a játékoknak készülnie kellene

egyébként mihez kell a WOWban a matek? erre igazán kíváncsi vagyok

2012. máj. 25. 20:53
 40/63 A kérdező kommentje:

mit találtam :D

[link]

2012. máj. 25. 20:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!