Hogy lehet ilyen gyökér játékkal játszani mint a World Of Warcraft?
én világ életemben szerepjátékokkal játszottam néha RTS a total war sorozat pl... na mind1 most nézem a WOWot a youtubon komolyan mekkora gyökérség már ahogy kinéz is gyerekeknek találták ki ilyen ovisoknak? mert tényleg úgy néz ki!! és ilyen küldetés h vadássz bagolyra? xD én régebben Gothicoztam és az sokkalta régebben jött ki mint a WOW mégis valahogy szebb és magával ragadóbb a világa...
azt sose értettem ezeknél az mmorpgeknél h mégis mi értelme a végtelen játéknak? mi értelme annak h nincs vége? én úgy képzelem h van egy végső cél amit teljesíteni kell és vége és nincs tovább értelme mert minek? a rossz elnyerte méltó büntetését (vagy a jó teljesen mind1) és VÉGE...
Szerintem a dragonbollal nem az a baj, hogy valaki kiugrott az ablakon (ami szerintem urban legend) hanem, hogy igénytelen olyan mint a barátok közt csak az ugye elsősorban lányoknak a dragonball pedig fiúknak készült
miért az? mert elvan benne nyúlva minden mint a takony mint egy tipikus szappanoperában az elején a visszaemlékezés folyik ami elveszi a negyed időt a közepén pedig vagy közelítenek vagy távolítanak egy képet és közbe megy a süketség az elmélkedés a jelentéktelen dolgokról mint pl ki milyen pörgőt tud vagy húú de kemény a volt multkor csing csang csung így spórolták meg a rajzolást meg a történetet ami nagy kínkeserves kínok közt mozgott előre azon túl nincs semmi építő dolog benne semmi olyan amiről vagy példát lehet venni vagy konzekvenciát levonni csak az a kis sárga agresszió, hogy majd én most jól beszakítom a fejedet
ennél sokkalta jobb mesék vannak akár fantazi akár bármely egyéb kategóriában igaz azokat nyugati emberek írtak mert hát általában a nyugati főleg az európai ember műveli az irodalmat a legmagasabb szinten de hát lehet moslékot nyeldesni is senki nem gátol senkit ebben
de ez nem tartozik ide...
lehet h te tudod kezelni ezt más viszont nem és ez a lényeg
Istenem te válaszoló!
te nagyon fárasztó jelenség vagy... felőlem fikázhatod a gothicot mit bánom én... fentebb le van írva mi a bajom azokra reagálj ha akarsz eléggé fárasztó állandóan ugyan azt olvasni ugyan azt a hülye választ
Kérdező szánalmas vagy , magadat égeted ..
Retardok miatt senki nemfog lemondani a wowról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!