Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy lehet ilyen gyökér...

Hogy lehet ilyen gyökér játékkal játszani mint a World Of Warcraft?

Figyelt kérdés

én világ életemben szerepjátékokkal játszottam néha RTS a total war sorozat pl... na mind1 most nézem a WOWot a youtubon komolyan mekkora gyökérség már ahogy kinéz is gyerekeknek találták ki ilyen ovisoknak? mert tényleg úgy néz ki!! és ilyen küldetés h vadássz bagolyra? xD én régebben Gothicoztam és az sokkalta régebben jött ki mint a WOW mégis valahogy szebb és magával ragadóbb a világa...

azt sose értettem ezeknél az mmorpgeknél h mégis mi értelme a végtelen játéknak? mi értelme annak h nincs vége? én úgy képzelem h van egy végső cél amit teljesíteni kell és vége és nincs tovább értelme mert minek? a rossz elnyerte méltó büntetését (vagy a jó teljesen mind1) és VÉGE...

2012. máj. 24. 23:55
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 A kérdező kommentje:

Szerintem a dragonbollal nem az a baj, hogy valaki kiugrott az ablakon (ami szerintem urban legend) hanem, hogy igénytelen olyan mint a barátok közt csak az ugye elsősorban lányoknak a dragonball pedig fiúknak készült

miért az? mert elvan benne nyúlva minden mint a takony mint egy tipikus szappanoperában az elején a visszaemlékezés folyik ami elveszi a negyed időt a közepén pedig vagy közelítenek vagy távolítanak egy képet és közbe megy a süketség az elmélkedés a jelentéktelen dolgokról mint pl ki milyen pörgőt tud vagy húú de kemény a volt multkor csing csang csung így spórolták meg a rajzolást meg a történetet ami nagy kínkeserves kínok közt mozgott előre azon túl nincs semmi építő dolog benne semmi olyan amiről vagy példát lehet venni vagy konzekvenciát levonni csak az a kis sárga agresszió, hogy majd én most jól beszakítom a fejedet

ennél sokkalta jobb mesék vannak akár fantazi akár bármely egyéb kategóriában igaz azokat nyugati emberek írtak mert hát általában a nyugati főleg az európai ember műveli az irodalmat a legmagasabb szinten de hát lehet moslékot nyeldesni is senki nem gátol senkit ebben

de ez nem tartozik ide...

lehet h te tudod kezelni ezt más viszont nem és ez a lényeg

2012. máj. 26. 22:06
 52/63 anonim ***** válasza:
52%
18:21-nek van tökéletesen igaz!
2012. máj. 26. 22:07
 53/63 A kérdező kommentje:

Istenem te válaszoló!

te nagyon fárasztó jelenség vagy... felőlem fikázhatod a gothicot mit bánom én... fentebb le van írva mi a bajom azokra reagálj ha akarsz eléggé fárasztó állandóan ugyan azt olvasni ugyan azt a hülye választ

2012. máj. 26. 22:11
 54/63 anonim ***** válasza:
34%
sztem is
2012. máj. 28. 17:43
 55/63 anonim válasza:
Ember. Miért is gyökér játék a WoW? Indokold meg. a gothic melyik része jött ki régebben? :D Az első, második? Mind a kettő rondább a WoWnál, tudom, kitoltam. Nem játszok WoWwal, játszottam. Ha nem játszottál vele, nem tudsz semmit a játékról. Alaptalanul járatod le azt a játékot, amivel még nem is játszottál.. Nem fogja átadni a jutyub azt az értéket, amit a játék alapból ad(hat). A sima rpg az szerepjáték. Az mmorpg az Internetes szerepjáték, azaz a karaktert te magad alakítod arra az irányba, amerre akarod. A gothic rpg, a wow mmorpg. nagy különbség van a kettő közt. Viszont abban egyetértek, hogy szebb a világa a Gothicnak. Az egyik legjobb RPG amivel játszottam (KotOR részek után).
2012. jún. 19. 13:20
 56/63 A kérdező kommentje:
Már megindokoltam hülye gyerek, olvassál előbb utána dumálj
2012. jún. 20. 13:13
 57/63 anonim ***** válasza:

Kérdező szánalmas vagy , magadat égeted ..

Retardok miatt senki nemfog lemondani a wowról.

2012. jún. 20. 16:01
 58/63 anonim ***** válasza:
Hogy lehetnek ilyen gyökér "emberek" mint ez a kérdező vagy mi?
2012. jún. 21. 10:58
 59/63 Edoer válasza:
80%
NA ÁLJON MEG A FÉKJÁS MENET !!!!!!!!!!!! én a lérdezőnek adok igazat abban hogy a blizzard egy köcsög lehúzós cég és world of lószar tényleg egy gagyi 2001-es vagy 2004-es szar és a karakterek kib@szottul csúnyák a taurenről nem beszélve mert ahogy kinéznek az egy bányarém és a blizzard tényleg trágyát csinált de az mmorpg-k arra jó hogy játszhass úgy is hogy rokonokal barátokkal persze ezek ből csak ezt ajánlanám : aion,guild wars,tera online ....... de ezek jók arra hogy ismerkedj is és miért szeretik annyira azt szar wowot amikor van tőle jobb és ingyenes és nem tört szerver
2012. jún. 21. 18:08
 60/63 anonim ***** válasza:
42%
utolsó hülye vagy már bocs sok mmorpgvel játszottam és csak a wowal játszotam igazáb sokat a többi nem fog meg a grafika 1 dolog szerintem 1 játéknál nem azaz első. És nem véletlenül azt játszák a legtöbben. Az meg hogy a Blizzard lehúzos cég hülyeség igaz sokat kér a játékokért amit kiadd cserébe nagyon jó gameket adnak ki pl: Starcraft sorozat Warcraft vagy a diablo.
2012. jún. 22. 02:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!